Taksitt - Takmaling som forlenger levetiden til taket

Det er ingen sak å vedlikeholde tak!

Løsningen for slitne tak og gammel takstein ligger i et par spann med maling.

Sprøyting av takmaling

Norske tak utsettes for kraftig slitasje og errodering fra sol, regn, snø og forurensning. Får takstein først skader kan de lett knekke på grunn av frostsprengning. Med TakSitt forlenger du takets levetid.

Lever lenger

Om taket er slitt, men taksteinen fremdeles er hele, da kan du enkelt få det til å bli som nytt. Med "TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak" gir du takstein ekstra beskyttelse mot vær og fuktighet, og taket ditt vil leve lenger.

Rimelig og miljøvennlig

Det er ingen tvil om at noen liter TakSitt er billigere enn å skifte hele taket. Og i tillegg slipper du leie av container og frakt til avfallsdepoti. Du sparer miljøet for mye avfall. Og selvfølgelig er det langt mindre arbeidskrevende!

Slutt på mose på taket

Alt du trenger av forarbeid er å vaske grundig med en god høytrykkspyler og vann. Deretter grunner du med TakSitt Grunning for Takstein. Denne inneholder fungicider som sikrer at sporer av sopp og mose ikke vokser videre.

Taket vil takke

Til slutt legger du to strøk med "TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak" og vipps er taket beskyttet i mange år framover. Et par dagers jobb, og taket ser som nytt ut!

"TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak" får du i fargene Sort, Grå og Rød.

For tips og råd om sikkerhet og framgangsmåte, se www.taksitt.no 

Du kan laste ned hele katalogen her

TakSitt takmaling

Logg inn
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltArrangementerDigital Demodag