Drygolin Nordic Extreme

Jotuns suverent beste utendørsmaling noensinne.

Været blir mer og mer ekstremt. Det gjør DRYGOLIN også. Nå laserer Jotun- DRYGOLIN Nordic Extreme! Unik Extreme-teknologi gjør DRYGOLIN Nordic Extreme til Jotuns beste utendørsmaling noensinne.

Severent best

DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling noensinne og holder lengst. Ny banebrytende teknologi gir huset overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Selvrensende egenskaper sikrer et svært lavt skittopptak, og Jotuns unike fargeteknologi gir DRYGOLIN Nordic Extreme egenskaper som gir deg varig vakkert hus

Ved Jotuns forskningslaboratorium jobbes det målrettet med innovasjon og produktutvikling for hele tiden å kunne tilby den beste beskyttelsen for ditt hus.

Nyheten som nå lanseres i markedet er resultatet av omfattende forsknings- og utviklingsarbeid. Se filmen som gir et innblikk i dette arbeidet, og hvorfor DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns beste utendørsmaling noensinne.

Banebrytende teknologi

– DRYGOLIN har beskyttet norske hus og hjem gjennom 70 år. Kontinuerlig forskningsarbeid har gitt osskunnskap om hva en maling må tåle for å gi huset den aller beste beskyttelsen, sier Sigve Fjelde ved Jotuns laboratorium i Sandefjord.

Testet under ekstreme forhold

Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt.  – Våre testprogrammer er optimalisert for å sikre at DRYGOLIN tåler det tøffe og varierte norske klimaet, sier Fjelde. Derfor tester vi malingen i Norge, og Kråkenes Fyr er ett av flere testobjekter utendørs. 

   

Sydveggen på Kråkenes Fyr er kanskje den mest værutsatte veggen i hele landet! I kraftige høststormer kan bølgene slå opp til 60 meter høyde.

Overlegen beskyttelse

Testene viser at DRYGOLIN Nordic Extreme har overlegen beskyttelse mot vanninntrenging og overlegen beskyttelse mot vannbelastning over tid. – Når været står på som verst er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen, sier Fjelde.

Ekstrem farge- og glansholdbarhet

Unik Extreme-teknologi gjør at DRYGOLIN Nordic Extreme holder lengst på farge og glans, slik at huset ser nymalt ut lenge. DRYGOLIN Nordic Extreme er tilgjengelig i alle dekkende utendørsfarger fra Jotun.

I Jotuns digitale fargekart får du utfyllende fargeinformasjon og tips til fargekombinasjoner for hele huset, også grunnmur og terrasse.

Selvrensende

Svært lavt skittopptak gjør at svertesopp og skitt har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren.Nye DRYGOLIN Nordic Extreme har selvrensende egenskaper som gir huset et varig nymalt utseende.

Suverene påføringsegenskaper

Tester av påføringsegenskaper viser et entydig resultat. DRYGOLIN Nordic Extreme er lettest å påføre, har bra dekkevne og renner ekstremt lite. Jotun har forsøks-hus i en rekke norske byer, blant annet i Kristiansand. Profesjonelle malere tester påføringsegenskaper, og husene følges nøye opp av Jotuns forskerteam. 

Varig vakkert hus

De suverene egenskapene til DRYGOLIN Nordic Extreme og Jotuns unike fargeteknologi gir huset et varig vakkert utseende.

Forfatter: Karine Andreassen