Nyhet: Drygolin Nordic Extreme Supermatt

Jotun lanserer nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt med supermatt utseende og Extreme-teknologi som gir fasaden den beste beskyttelsen – uansett vær.

Foto: Jotun A/S

Valg av glansgrad har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. I år kommer Jotun derfor med nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt. Dette produktet lover et supermatt, varig og eksklusivt fargeuttrykk – helt uten glans.

Supermatt Extreme-teknologi – holder lengst

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende, og den unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. Den supermatte glansgraden gir en dempet fremtoning som svarer til de store trendbevegelsene innen moderne arkitektur, men passer også godt på mer tradisjonelle boliger.

– Matte glansgrader er svært utbredt innen interiør, så det er ikke overraskende at mange nå etterspør dette til husets fasade, sier Birgit Torkildsby, ny fargesjef i Jotun. Den nye glansgraden «supermatt» vil gi et utseende som oppfattes både eksklusivt og moderne, forteller hun entusiastisk.

Fakta om DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt

DRYGOLIN er utviklet, testet og produsert i Norge. Nyheten har Svanemerke. Det miljøvennlige spannet består av 60% resirkulert plast, og emballasjen er 100 % resirkulerbart. Tomt og tørt spann sorteres som plastavfall, metallhanken sorteres som metall.

Fire grunner til å velge DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt:

  •  Vakkert, supermatt utseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem fargeholdbarhet
  • Selvrensende

drygolin-malproff-supermatt.jpg

Vær og kundekrav setter standarden

Nordmenn er ekstremt opptatt av været, noe som er lett å forstå når vi opplever stadig større variasjoner i værbildet. Jotun legger store ressurser i testing og utvikling av farger og produkter, og ved Jotuns egen spesialavdeling for testing, er det været og kravene fra kundene som setter standarden for hva en ny høykvalitetsmaling skal levere.

– Testingen foregår over flere år, og finner sted i laboratorier, på utendørs testområder og på hus rundt omkring i landet. Vi er opptatt av å teste utendørs i ulike klima for å kvalitetssikre egenskapene til produktet under reelle forhold. Kriteriene fastsettes spesielt etter kundenes krav, og omfatter blant annet skittopptak, sopp- og algevekst, glans og farge, dekkevne, påføringsegenskaper og holdbarhet. Det forteller Astrid Lydvo Aas, R&D Senior Chemist, ved Jotun Research & Development Center.

Det fuktige klimaet vi har i Norge gjør kledningen svært utsatt for svertesopp og algevekst. Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt er et høykvalitetsprodukt med ekstrem fargeholdbarhet, som også er svært effektiv mot alger og svertesopp. Det nyeste tilskuddet i DRYGOLIN-familien har selvrensende egenskaper som sikrer et lavt skittopptak, og gjør at skitt og svertesopp har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset ditt et varig nymalt utseende, i tillegg til at det blir langt enklere å holde husveggen ren.

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har suverent gode påføringsegenskaper. Dette gjør malejobben raskere og enklere. 

Du finner nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt i netthandelen til malproff.no og i din nærmeste Mal Proff-butikk.