Jotun Optimal

BARE SPRØYT?

Terje Ringdal vs Roger Devlin

Alle vet at Jotun OPTIMAL tørker raskt. Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute. Vi har latt profesjonelle malere teste påføring av Jotun OPTIMAL med malesprøyte og varmeslange. Responsen er svært positiv.

Les mer hos Jotun om hvor effektive malersprøyter er.

SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL. SE VIDEO

 Minimal tildekkning

Mange har tidligere vært skeptiske til sprøytemaling ute grunnet sprøytetåke og behov for tildekking. Med bruk av riktig sprøyteutstyr og varmeslange tørker Jotun OPTIMAL så raskt at støvet fra sprøyten kan sammenlignes med pollenstøv. Dette gjør at behovet for tildekking minimalt.

Varmeslange er løsningen

– Alle som har en malerspøyte kan sprøyte utvendig, sier Roger Devlin som er salgsingeniør i Graco & Maling.
– Det du trenger i tillegg er en varmeslange som forvarmer malingen til mellom 45 og 55 grader. Det fører til at du forstøver malingen på et lavere trykk. Malingen tørker raskere på veggen. Støvet som kommer ut, dersom luftfuktigheten ikke er for høy, er mer som et pollenstøv som blir til pulver.

Duell

Vi fikk Terje Ringdal, faglig leder håndverk i Jotun og Roger Devlin i Graco & Maling til å teste hva som er raskest av rull og pensel og sprøytemaling. Se duellen og få flere gode sprøytetips

Stor tidsbesparelse

Malingssprøyter er effektive og gir et godt resultat med mindre anstrengelse. Sprøyting er velegnet både til store flater, og områder hvor det kan være vanskelig å komme til med pensel. – Når vi maler et hus med malesprøyte, gjør vi jobben på en tredjedel av tiden, forteller Arnfinn og fastslår at sprøytemaling ute både er effektivt og lønnsomt.

Arnfinn Waag (t.v.), malermester med mange år i bransjen, og Anders Waag, malersønn og daglig leder i A. Waag & Co AS har god erfaring med sprøytemaling.

Les mer hos Jotun om hvor effektive malersprøyter er.

VIL DU VITE MER?

Ta kontakt med din lokale JOTUN-konsulent i dag, så får du vite mer om hvordan du kan komme i gang med sprøytemaling utvendig for effektive og lønnsomme prosjekter.

Optimal