Mal Proff åpner i Sverige og Uppsala

Onsdag 26. april åpnet Mal Proff sin første egeneide proffbutikk i Uppsala. I 2023 har Mal Proff planer om å åpne ytterligere fem proffbutikker i Sverige.

– Vi ser frem til å etablere oss i Sverige. Mal Proff er ledende leverandør i Norges av overflateprodukter til profesjonelle malere, og vår ambisjon er å ta en sterk posisjon på det svenske markedet, sier Terje Langmoe, salgsdirektør i Mal Proff.

Mal Proff er en del av Mestergruppen, som er et ledende konsern innen byggevare i Sveriges med varemerker som XL-BYGG og BOLIST.

– Det svenske markedet er veldig interessant, dette er en spennende satsning som vi har stor tro på. Markedet i Sverige er dobbelt så stor som det norske markedet for proffsegmentet og vi ser frem til å styrke vår posisjon her, sier Terje Langmoe.

For Mal Proff Sverige kommer en ny svensk VD i løpet av mai 2023.

For mer informasjon, kontakt:
Terje Langmoe, salgsdirektør Mal Proff
+47 906 36 502
terje.langmoe@malproff.no

Om Mal Proff
Mal Proff er ledande proffkjede i Norge for maling, gulv, maleverktøy og tilbehør. I Norge er det 82 utsalgssteder og Mal Proff omsetter for cirka 1 milliard norske kroner. Mal Proff eies av Malorama AS, som er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS.

Les mer på www.malproff.se

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse