Cobuilder Dokumentasjon

Cobuilder og Mal Proff gjør dokumentasjon enkelt

Mange sliter med å holde orden i all dokumentasjon knyttet til sine prosjekter. Det er her Cobuilder Collaborate kommer inn. Cobuilder Collaborate er det nye navnet på ProductXchange.

Så hvordan virker det egentlig? Ta en titt på videoen over for å se hvor enkelt kontroll på dokumentasjon kan være. Eller bla til bunn for å se en steg for steg video.

Hva sier Cobuilder selv:

Cobuilder Collaborate er utviklet for å sikre enklest mulig innsamling av «as-built» produktinformasjon i alle stadier av byggeprosessen. Dette er et samhandlingssystem som muliggjør enkel kommunikasjon og utveksling av produktdata og –dokumentasjon mellom aktørene i prosjektet.

Alt du trenger å gjøre er å opprette ditt prosjekt og invitere dine leverandører. Produkter og tilhørende produktdokumentasjon leveres automatisk på prosjektet ved varekjøp og sjekkes opp mot prosjektkrav. Cobuilder Collaborate identifiserer automatisk eventuelle dokumentasjonsavvik slik at du enkelt kan sende avviksmelding til aktøren som ikke har levert den nødvendige dokumentasjonen.

Cobuilder Collaborate kan hjelpe deg med oppfyllelse av ulike lov- og markedskrav – bl.a. krav til dokumentering av produkter, krav om stoffkartotek, risikovurdering og tiltak mot risiko, FDV, m.m. Systemet forenkler valg og dokumentering av produkter iht. miljøklassifiseringssystem, som BREEAM-NOR og Svanen, og implementering av andre miljøkrav i prosjekter.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du så har konto hos både Mal Proff og Cobuilder, er du klar. Måten Mal proff og Cobuilder snakker sammen er via prosjektnummer, så prosjektnummeret MÅ derfor være LIKT hos både Mal Proff og Cobuilder.

Under kan du se en steg for steg video, hvordan du oppretter et prosjekt i Cobuilder Collaborat.

Lurer du på noe? Support@cobuilder.no