Brannsikring

Mal Proff hjelper deg med brannbeskyttelse

Forskrift om tekniske krav til byggverk, Forskrift om brannforebygging og EL-forskrift setter krav til alle bygg avhengig av type bygg, store og små og hva de skal brukes til. Vår leverandør Tremco-Illbruck og Nullifire er bransjespesialister som jobber hardt for å tilby produkter som beskytter liv og eiendom mot større skader hvis det skulle bli brann.

Vi har høy kompetanse på brannbeskyttelse og brannhemmende maling. Se mer om dette her:


Tjenester

Brosjyrer

Sertifisering

Kurs i brannsikring

Prosjekter

I over 40 år har vi vært en av de ledende aktørene innen brannbeskyttende malinger og produkter på det europeiske markedet. Passive brannbeskyttelsessystemer kan være kompliserte, men er viktige for sikkerheten og er ofte lovpålagt. Vårt mål har vært å forenkle og lette systemene og installasjonen av dem. Nullifire er en komplett produktserie med løsninger for alle steder og for alle krav. Våre medarbeidere hjelper deg med å velge og finne de riktige produktene til prosjektet ditt.

Brannbeskyttelse av treverk, overflater og kledning.

Til dette har vi et samarbeid med Teknos AS, og kan tilby to ulike produkter. Teknosafe 2467 som er en transparent lakk for innvendig bruk, og teknosafe 2407 som er dekkende og kan brukes både ute og inne. Begge påføres tilhørende toppstrøk. Produktene tilfredsstiller de høyeste kravene til overflate og kledning.

Vedrørende ansvarsrett er passiv brannsikring pr i dag en del av ethvert håndverksfag, maler, murer, tømrer, rørlegger, elektriker, etc. BFO (Brannfaglig Fellesorganisasjon) jobber aktivt med å få passiv brannsikring som et eget fag, med en organisert opplæring og sertifisering. Og med tilhørende kode for ansvarsrett i tiltaksklasse 1, 2 og 3. Mal Proff håper våre kunder fatter interesse og ser mulighetene innenfor fagområdet, og vi bidrar gjerne i den videre utviklingen av ditt firma.