Overflateprodukter til Proff Markedet

 

Siste Nytt Overflateprodukter

No articles

Interiørmaling

Vår interiørmaling er miljøvennlig og av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg av maling til enhver situasjon. Når man velger interiørmaling så er det viktig at rett maling velges til rett underlag.

Les mer om Interiørmaling

Eksteriørmaling

I Norge er det viktig å benytte maling som kan tåle alle årstidene. Vår eksteriørmaling er værbestanding, slitesterk og av beste kvalitet.

Les mer om Eksteriørmaling

Malerull og Pensler

Våre maleruller er enkle og effektive å bruke til alle typer malejobber, både små og store flater. Ulike maleruller har forskjellige bruksområder og resulterer i ulik finish.

Les mer om Maleruller

Gulvlim

Folk bruker mye penger på gulv, og derfor et det også viktig at man bruker gulvlim av høy kvalitet. Valg av korrekt gulvlim som passer til gulvet er en enkel måte å gi kunden et godt resultat.

Les mer om Gulvlim

Takmaling

Et malt tak er ofte det mest synlige stedet i en bolig som viser forskjell på om en amatør eller proff har utført jobben. Vår takmaling er av ypperste kvalitet

Les mer om Takmaling

Grunning

Grunning er kanskje det området der Kari og Ola Nordmann har minst kunnskap og prioriterer lavest. Desto viktigere er det at vi bruker korrekt grunning til rett underlag for å gi kunden et bra resultat.

Les mer om Grunning

Prøv vår nye netthandel i dag! Gjelder alle eksisterende kredittkunder.

Registrer deg nå!

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse