Personvern

Mal Proff samler bare på nødvendig informasjon fra brukere og kundene våre for å kunne utføre våre tjenester som fakturering, utlevering av varer, analysering av bruksmønster på nettsidene og lignende.

Mal Proff personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Mal Proff (Malorama AS) samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).
Mal Proff, ved direktøren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som bruker løsningen å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev osv. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Analyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som bruker løsningen. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.
Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.
Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson.
Vi bruker også andre tredjepartsløsninger for innsamling av informasjon som kan brukes til å forbedre applikasjonen.

Søk
Vi kan lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Varsling
Vi for beholder oss retten til å kunne varsle deg med nyheter og annen informasjon som er relevant gjennom applikasjonen.

Informasjon i applikasjonen
Applikasjonen er ment for å være en supplerende informasjonskilde og et verktøy, endelige priser er gjeldende ved gjennomført handel i butikk eller gjennom netthandelen.
Vi tar forbehold om skrivefeil og avvik.

Kundekort og ansvar
Dersom funksjonen for kundekort aktiveres har du ansvar for å sikre din telefon slik at dette ikke misbrukes av andre.

Lagring av prosjekter og tilhørende informasjon
All informasjon som lagres i løsningen (Prosjektinformasjon, timelister m.m.) lagres på din enhet og i eventuell sikkerhetskopi hos din platform leverandør dersom disse er satt opp for dette (Google, Apple o.l.) 
Du har selv ansvar for å besørge sikkerhetskopi og informasjonslagring i annet medium slik at informasjonen kan gjenopprettes ved eventuelt data-tap, applikasjonsfeil eller slik at du har informasjonen tilgjengelig ved evt. tjenesteavvik.
Informasjon om prosjektene som legges inn i App-en deles ikke med andre.


Tjenestefunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra oss og tredjepartsleverandører. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om din enhet og applikasjonsbruk. Denne informasjonen samles for å sikre en best mulig brukeropplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Kundestøtte
Hvis du gir oss tilbakemelding eller kontakter oss på e-post, vil vi innhente ditt navn, e-postadresse, samt annet innhold inkludert i e-posten. Vi innhenter også visse
opplysninger hvis du kontakter oss på e-post angående støtte til tjenesten.
I tillegg, i tilfelle appen krasjer på mobilen din, vil vi motta opplysninger om mobilens programvareversjon og mobilleverandør, som lar oss identifisere og fikse feil, og på andre måter forbedre appen.

Epost, annen kommunikasjon og markedsføring
Vi kan sende deg pushmeldinger for å gi deg beskjed om oppdateringer av enheten eller appen, med mindre du har fravalgt pushmeldinger (og det kan du gjøre i appens innstillinger).

I tillegg, etter individuell vurdering, og i tilfelle vi eller store deler av alle våre aktiva blir overtatt av en eller flere tredjeparter som følge av oppkjøp, fusjon, salg, konsolidering, konkurs, likvidering eller annen lignende reorganisering av selskapet, kan informasjon om deg, inkludert personopplysninger, være en del av de overførte aktiva.

Generelt

For å handle på malproff.no må du ha et kundeforhold med oss og få innvilget kreditt. Vi henviser til samarbeidsavtalen mellom kunde og malproff der kunden legger inn opplysninger som vi registrerer.

All personinformasjon malproff har lagret ligger tilgjengelig for kunden etter innlogging i malproff.no.

Logg inn
Bli kunde
KampanjeButikkerAktuelt