Mal Proff Trondheim i ny drakt

Etter et drøyt års ventetid, var det endelig tid for reåpning av Mal Proff Trondheim den 16. november.

Mal Proff Trondheim har hatt behov for en real oppgradering en god stund. For selv om butikken var velfungerende slik den var, fremstod lokalene som mørke og nedslitt, med upraktisk og uoversiktlig innredning. En større og mer moderne butikk ble derfor ønsket varmt velkomment av både kunder og ansatte. 

 Hovedgrunnen til investeringen er økt omsetning i Trondheim, men det er ingen tvil om at det var på tide med en «facelift» hos Mal Proff Trondheim. Butikken hadde flere behov, blant annet trengte de større plass, lysere lokaler og lavere og mer oversiktlige reoler, sier Arild Godal, driftssjef hos Mal Proff.  

 Vi har lagt til rette for kursvirksomhet, som sto høyt opp på prioriteringslista, tilføyer han.  

 Topp moderne 

Så, etter cirka 2 år med planlegging og oppussing, kunne endelig butikken gjenoppstå i ny drakt den 16. november 

 Nå har de blant annet fått 680 ekstra kvadratmeter, helt ny belysning både på lager og i butikk, og nye hyllereoler hvor varene er blitt plassert mer riktig i forhold til varegrupper. Lokalene fremstår som mye lysere og triveligere enn før, og det har blitt mye enklere for både kunder og ansatte å orientere seg i butikken, sier Godal, som er påpasselig med å berømme de ansatte.  

 - De ansatte i butikken har vært utrolig tålmodige. De har tatt det veldig bra, og har rett og slett vært helt enestående i denne prosessen. De har taklet både stress, kaos, støv og skitt i månedsvis, samtidig som de har gjort en fenomenal jobb hver eneste dag. De har virkelig stått på fra dag én, skryter Godal.  

 En suksess 

Og med flere hundre oppmøtte på åpningsdagen, kan ikke Arild Godal si seg annet enn svært godt fornøyd med åpningsdagen. Tilbakemeldingene fra kunder og samarbeidspartnere har ifølge Godal vært utelukkende positive. 

 - Mal Proff Trondheim er heldige som har en av de mest stabile kundekretsene i hele landet. Kundene er utrolige trofaste, tålmodige og lojale. Mal Proff Trondheim er vel også den eneste butikken jeg har vært med på å bygge ut, som har klart å øke omsetningen underveis i ombyggingsprosessen. Det er ganske unikt og helt fantastisk, avslutter Godal fornøyd.  

Forfatter: Susanne Delbæk