Nye varer tilgjengelig i butikk

Malorama forsetter å satse ytterligere på gulvsegmentet. I månedsskifte oktober-november ble et bredt sortiment av harde gulv tilgjengelig i butikk, og innen kort tid skal det også være mulig å få kjøpt varene via nettbutikk.

Sortimentet vil bestå av produkter fra flere leverandører, deriblant Saga parkett fra BarlinekLVT fra Aspecta, laminat fra Krono Tex og Laminta med kork kjærne Amorim. Det sier produkt- og konseptsjef hos Mal Proff, Martin Uhlen Fjeller.   

 - I tillegg til eksisterende kategorier, skal vi fortsette å satse enda ytterligere på harde gulv i tiden som kommer, sier Fjeller.  

 Showroom 

I forbindelse med satsningen er det også bygget et nytt fantastisk showrom i Trondheim. Planen er ifølge Fjeller å etablere konseptet i flere butikker.  

 - Sortimentet vil variere fra butikk til butikk, men det er gulvansvarlige i hver butikk som vil ha god kompetanse på harde gulv. Vi har først og fremst fokus på parkett, LVT og laminat, men vi vil også ta inn mer verktøy og tilbehør, samt at vi vil lagerføre et utvalg gulvlister, forklarer Fjeller. 

 I tillegg til det som er lagerført i butikkene, vil hele sortimentet som er lagerført hos Farveringen være tilgjengelig for våre kunder, avslutter han.  

Forfatter: Susanne Delbæk

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse