Ny distriktssjef

Magne Skåningsrud (37) har tatt over stafettpinnen fra markedssjef Jan Erik Foss.

Skåningsrud begynte i den nye jobben 2. mai, og kan fortelle at det ikke tok lange tiden før han fant seg godt til rette på sin nye arbeidsplass.

Magne Skåningsrud er ny distriktssjef i Mal Proff

- Noe av det første jeg la merke til, var alle de hyggelige og blide menneskene som jobber her. Jeg merker at de trives og er trygge i sin egen jobb og arbeidsoppgaver, og at samtlige kan vise til lang og solid erfaring fra bransjen, forteller han.

Selv kan distriktssjefen blant annet vise til flere år fra en fargehandel på Skedsmokorset, og syv år hos Flügger som selger og regional salgssjef i Oslo, Akershus, Agder og Rogaland. Da tilbudet om ny jobb fra Malorama kom, kunne han ikke takke nei.

- Distriktet kjenner jeg jo godt fra før av, men jeg gikk fra en produsent som kun selger det de produserer selv, til et firma med langt større vareutvalg. Jeg trives godt i bransjen, og Mal Proff er et sted som gir mange muligheter, forteller Skåningsrud.

Fokus og ansvarsområder

Hovedoppgaven til Skåningsrud er først og fremst å pleie og vedlikeholde de større kundene i distriktet, samt innhente nye. Internt skal han sørge for maksimal kundetilfredshet og se til at inntjeningen er der den skal være. Med bakgrunn som selger, kjenner han godt til flere av kundene fra før av. Det ser han på som en stor fordel.

- Mitt fokus vil først og fremst være å ta vare på alle de kundene som allerede er her. Det er veldig viktig. Totalt er det godt over 1000 kunder, og av de er det om lag 100 som jeg skal fokusere litt ekstra på, sier Skåningsrud.

- Det er fint å jobbe med å presentere Mal Proff som en solid og sikker forretningspartner for kundene. Vi vil jo være best på så mange ulike områder, og det jobber vi kontinuerlig for å få til.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse