Ny og forbedret LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish er fornyet med bedre påføringsegenskaper, slitestyrke og hittil matteste glansgrad for tre og panel.

LADY Supreme Finish regnes som et av markedets beste malingsserier for tre og panel. Med lang åpentid og god penselmotstand lover Jotun at det nå blir enda enklere å lykkes med en jevn overflate. Supreme Finish egner seg til både tre og panel, dører, lister og møbler.

LADY Supreme Finish, som er en vanntynnet oljemaling utviklet for innendørs treverk, har lenge vært en favoritt i norske hjem. Den fornyede malingen flyter enda bedre ut etter påføring, noe som sikrer den perfekte finishen. Nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slitesterk, og gjør seg dermed godt i slitasjeutsatte områder som på trappegelender, møbler og dører. 

Ny matt glansgrad

Jotun lanserer i tillegg nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt som er enda mattere enn forgjengeren LADY Supreme Finish Matt, og i tillegg enda mer slitesterk.

Den nye malingsserien er resultat av et tverrfaglig samarbeid, hvor Jotuns kjemikere har jobbet tett med farge- og trendekspertene. Den nye formuleringen sikrer et estetisk og varig sluttresultat, og hvor man kan velge mellom fire ulike glansgrader. Fremhev detaljer med en høy glansgrad, eller velg helt nye LADY Supreme Finish Pure Matt.

Pure Matt – glansgrad 03: Demper fargen og gir et helmatt, sobert uttrykk.

Silkematt – glansgrad 15: Demper fargen, men gir en diskré kontrast.

Halvblank – glansgrad 40: Forsterker fargen og fremhever detaljer.

Superblank – glansgrad 80: Skaper glansfulle detaljer og reflekterer lyset.

supreme_finish_spann.png

Best i test

Kiwa Teknologisk Institutt gjennomførte og overvåket blindtest av LADY Supreme Finish og 12 andre malinger. Testen ble utført av åtte profesjonelle malere som ga sin kvalitative mening og rangering. Testvinner ble LADY Supreme Finish. Les mer og se testresultater på jotun.no.