Ny rullesparkel fra Jotun

Jotun lanserer ny og forbedret rullesparkel som gjør sparklejobben enda enklere.

Spar rygg og armer ved minimal påføringsbelastning med JOTUNs nye rullesparkler. Med gode fyllegenskaper, minimalt med porer, gir de to spannene med sparkel en jevn overflate med fin struktur, klar til overmaling.

JOTUNs rullesparkler egner seg godt til helsparkling av store flater, eller til flekksparkling. JOTUN Rullesparkel Medium kan også benyttes til skjøtsparkling av gipsplater, mens JOTUN Rullesparkel Grove underlag egner seg godt på ujevne underlag som betong og mur.

Skjermbilde 2022-02-07 kl. 12.47.08.png

JOTUN Rullesparkel Medium kan benyttes på de fleste underlag som gipsplater, glassfiberstrie, mur og tapet. Det er en god allroundsparkel som er fin å jobbe med, enkel å påføre med rull, og som gir en fin og jevn overflate som kan overmales.

JOTUN Rulleparkel Grove Underlag fyller ekstra godt og er svært god å påføre. Siden den kan sparkles ut til hele 10 mm i høyde, er den perfekt på ekstra ruglete og ujevne underlag som grov mur eller grov glassfiberstrie. Denne kan også̊ overmales etter sliping, uten å måtte sparkle over med medium eller fin sparkel først.

Les også: Ekstra matt maling - Ny og forbedret LADY Supreme Finish

Enkel påføring av sparkel med rull

JOTUN Rullesparkel 7 kopi.jpg

De nye sparklene er behagelig å jobbe med. De er enklere å påføre og lett å glatte ut. Nå blir jobben med å rulle sparkel på store flater enda enklere.

Lettslipt sparkel

JOTUN Rullesparkel 5 kopi.jpg

De nye sparklene er også lettslipt og gir en jevn fin overflate, klar for overmaling eller tapet.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse