Nyåpning i Haugesund

Torsdag 25. november åpnet Mal Proff splitter ny butikk på Raglamyr i Haugesund. Den nyansatte butikksjefen Raymond Knutsen sier de lenge har sett frem til åpningsdagen.

Nye Mal Proff Haugesund ligger midt i smørøyet på Raglamyr, et velkjent industriområde i Haugesund med flere store aktører som Obs Bygg, XL Bygg og diverse bilbutikker i umiddelbar nærhet. Den nye butikken, som før var en del av Fargerike-Raglamyr, har nå fått egen inngang og eget lager.

Driftssjef Arild Godal sier de lenge har sett potensiale for en ren proffbutikk i området, for å dekke det lokale behovet. Med sentral beliggenhet, stor parkeringsplass og rask tilkomst til motorvei, er butikken blitt svært godt mottatt av både kunder og leverandører.

H4.jpg

På bildet: Åpningsdagen med cupcakes, kake og servering av pølser. Terje Langmoe, Arild Godal, Pål Trudeng, Nina Gangnes og Jørn Hansen, som alle har vært med på å planlegge den nye butikken, var alle til stede.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra samtlige besøkende, som lenge har gledet seg til ny butikk, sier Godal, som anslår at de har brukt vel 4-5 måneder fra planlegging til butikkåpning.

– Det er mange malere og håndverkere i området mellom Bergen og Stavanger, som nå får en rendyrket proffbutikk mye nærmere nedslagsfeltet sitt, sier han.

Les også: MalProff retter fokuset mot gulv

Fornøyd butikksjef

Også butikksjef Raymond Knutsen, som ble ansatt 1. oktober, og butikkmedarbeider Aksel Johansen, er godt fornøyde, både med butikken og selve åpningsdagen.

–  Åpningsdagen gikk som ønsket og planlagt, med cupcakes, kake og servering av pølser. Terje Langmoe, Arild Godal, Pål Trudeng, Nina Gangnes og Jørn Hansen, som alle har vært med på å planlegge den nye butikken, var alle til stede. Vi er også veldig glade for at så mange fra bransjen kom, det gikk over all forventning, og vi har så langt bare fått positive tilbakemeldinger, forteller Raymond.

H2.jpg

På bildet: Butikksjef Raymond Knutsen hos Malproff Haugesund.

På kvelden ble det avholdt et lite foredrag med noen av leverandørene.

– Både gamle kjente og nye kunder kom innom, og nye kunderelasjoner ble skapt, sier Raymond, som selv synes butikken har blitt riktig så fin.

– Butikken, som er på godt og vel 300 kvadratmeter, er stor og fin med et bredt utvalg av produkter. Nina Gangnes har vært veldig på ballen i forhold til hvordan vi skal ha det både nå og fremover, noe som har vært veldig bra, berømmer Raymond.

Les også: Malerentusiast Petter Vaaland brenner for malerfaget

En «wow-følelse»

Butikksjefen er opptatt av at alle som kommer innom får best mulig service til enhver tid, og at kundene føler seg ivaretatt.

– Vi ønsker jo at alle som kommer innom skal få en «wow-følelse» og en god handleopplevelse. Det er veldig viktig for oss at vi skal være med på å bygge en sterk og god kultur i bransjen, og være et tilholdssted for håndverkerne. Kundene skal alltid oppleve at vi yter god service og at vi har de produktene de ønsker, avslutter Raymond.

malproff_haugesund_2.jpg

På bildet: Flunkende ny butikk klar til å ta imot proffkundene i Haugesund. 

Du kan lese om flere spennende prosjekter og historier fra bransjen i Proffmagasinet.