Mal Proff lanserer digitalt kundekort

Nå blir handleturen i butikk tryggere, raskere og enklere. Vi lanserer nyheten digitalt kundekort for våre kunder.

Vi ønsker å gjøre registrering av varer i kassen tryggere, og turen innom en av vår mange Mal Proff-butikker til en enda bedre opplevelse. Derfor lanserer Mal Proff digitalt kundekort som alle våre kunder kan ha lett tilgjengelig på mobilen. 

Spar tid når varer hentes i butikken, og gjør registeringen effektiv. I kassen kan du vise det digitale kundekortet på mobilen, og være sikker på at alle varer blir trygt og korrekt registret på den som besøker butikken. Appen med digitalt kundekort vil fungere som trygg legitimasjon og mobilen vil være det eneste man trenger å ta med ved neste butikkbesøk.

– Vi lanserer digitalt kundekort for å sikre trygg handel for både deg som kunde og Mal Proff. Både den ansvarlige i firmaet og den som henter ut varene skal være sikre på at varene blir korrekt registrert i kassen ved bruk av kundekortet på mobil, forteller Terje Langmoe, salgsdirektør i Mal Proff.

– Dette effektiviserer ordreprosessen i kassen, og vi vil slippe kødannelse. Digitalt kundekort vil raskt og enkelt gi den som står i kassen alle opplysninger for riktig registrering da kundekortet innholder både kundenummer og ansattnummer. Uten kundekort er dette en manuell jobb som tar mye tid. Dette er også en stor fordel for den som henter varer. Med kundekortet lett tilgjengelig på mobilen slipper man å passe på å ha med det fysiske kundekortet, legger Langmoe til.

Med digitalt kundekort på mobilen får du også snarveier til netthandelen, kampanjer, butikkoversikt og kundeservice, rett på mobilen når du trenger det.

Slik kommer du i gang med digitalt kundekort

Tilgang til digitalt kundekort opprettes på malproff.no. Det er kun administrator i firmaet som kan sende kundekort til ansatte. Du trenger bruker på malproff.no for å opprette og administrere ansatte. Tilgang får du her.

Slik gjør du: 

Gå til Mine sider og videre til Mine ansatte. Klikk på Send kundekort - SMS. Følg lenken i SMSen og logg inn. Nå kan du trykke "Legg til på Hjem-skjermen".

Appen vil nå ligge lett tilgjengelig på hjemskjermen på mobilen og kan brukes effektiv i butikk. Ta kontakt med kundeservice ved spørsmål. Her finner du snarvei til digitalt kundekort.

NB: Hvis det står Les om kundekort, så er det fordi den ansatte ikke ligger inne med ansattnummer eller telefonnummer, og kundeservice må kontaktes. Når kundeservice har lagt dette inn kan du gå inn på Mine ansatte og opprette bruker. Brukeren som kundeservice har endret ligger da i grått under Mine ansatte.

Malproff-digitaltkundekort-slide 3.jpg