Nordsjö lanserer en ny serie veggmaling

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er en ny serie veggmaling for skjoldfrie, jevne og robuste veggflater i både lyse og mørke farger.

Den nye serien har blitt høyt verdsatt av de malerne som har testet og vurdert produktene under utvikling. Målet med et nytt Nordsjö Professional produkt har vært å skape en ny serie matt akryl interiørmalinger for proffbrukere.

Malingen skulle være spesielt tiltenkt miljøer som krever slitesterke og vaskbare produkter, men som også krever jevne, vakre og matte overflater. Andre viktige kriterier er svanemerket, møte Breeam Nor krav, EPD dokumentasjon, Stain Resistance formulering med høy motstand mot smuss og flekker samt krav til vaskeklasse 1.

nordsjo_lansering.jpg

– Vi har virkelig sett frem til å lansere denne etterlengtede innovasjonen. Denne reisen har tatt over to år i en utfordrende periode med pandemi og råvaremangel. 40 motiverte og engasjerte medarbeidere i AkzoNobel world wide har vært involvert og over 1000 arbeidstimer har gått med. 17 ulike prototyper er testet og flere enn 18 proff-bedrifter har deltatt i felttester. Nå er vi endelig i mål og forventningene er store til denne lanseringen, forteller Enrico Bastiani, salgssjef for proffmarkedet i Nordsjö Norge.

Les også: Fra plastflasker til arbeidshansker

Utviklet og testet i samarbeid med proffene

Hos Mal Proff kan du nå kjøpe nylanseringen Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7. Denne serien er utviklet og testet i nært samarbeid med blant annet Malermester Sture Brækstad AS, Malerfirma Berge & Davidsen, Hysa Malerfirma, Malermester Tommy Armstrong og Smådahl AS.

Nordsjö ønsket med dette å matche de profesjonelle malernes forventninger til Rezistos særegne egenskaper, men også for å sikre kravene til blant annet påføringsegenskaper, dekkevne og tørketider.

– Vi er stolte over å ha kommet i havn med et utviklingsprosjekt der vi har brukt mange ressurser på å skape et produkt med denne fine miksen av egenskaper som verdsettes av malere, som har testet og vurdert produktene underveis i prosjektet. Vi ser veldig fine og jevne flater i både lyse og mørke farger uten tegn til hverken skjolder eller rullegater, forteller Heli Ekman, Brand Manager for Nordsjö Professional.

nordsjo_lansering_1.jpg

Dette er Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean i glans 5 og 7 er matte akryl veggmalinger av høyeste kvalitet til maling innendørs. De egner seg til både nybygg og rehabilitering av vegger, som krever en motstandsdyktig overflate på for eksempel puss, betong, lettbetong og bygningsplater av ulike slag. Produktene påføres med rull, pensel eller sprøyte og leveres i 2.5L og 10L emballasje, og som ferdig brukket i S 0500-N i begge størrelser og glanser.

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er nå tilgjengelig i Mal Proffbutikker over hele landet.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse