Mal Proff og IBG inngår samarbeid om Wolff maskiner og verktøy

Fra mars er kvalitetsverktøy fra Wolff tilgjengelig i alle Mal Proffs butikker. – Dette vil forenkle hverdagen til mange gulvleggere, sier Steffen Ambjørnrød i IBG.

– Wolff leverer kvalitetsverktøy til fjerning og legging av alle typer gulv og nå blir disse tilgjengelige i alle Mal Proffs butikker, sier Steffen Ambjørnrød. Han er produkt- og fagansvarlig i IBG, Industri og Boligprodukter AS, som er distributør av verktøy fra Wolff.

Det tyske kvalitetsmerket har alt fra gulvstrippere og betongfresere til støvsugere og slipemaskiner, og Ambjørnrød tror mange vil sette pris på at produktene nå er tilgjengelige lokalt hos Mal Proff.

– Nå kan du enkelt gå innom Mal Proff når du trenger verktøy til gulv. Du kan ta og se på produktene i butikken og ikke minst få dem demonstrert, sier han.

Gulvstrippere i flere størrelser

Wolff er eksperter på verktøy beregnet for gulv, og gulvstripperne deres er populære verktøy når gulvbelegg, tepper eller parkett skal fjernes.

– Mal Proff har et grunnsortiment fra Wolff i alle sine butikker, men alle andre varer er tilgjengelige for bestilling, sier Steffen Ambjørnrød.

Det er spesielt fem maskiner fra Wolff han tror vil bli populære fremover, i tillegg til mye fint håndverktøy. Fire av dem er gulvstrippere i ulike størrelser. Den minste, Junio, er en liten håndholdt stripper som går på batteri, og som er nyttig når du for eksempel skal fjerne teppe i trapp. Durostripper er en størrelse opp. Maskinen er også håndholdt med avtakbart skaft, men går på strøm og er praktisk å ta med rundt på småjobber.

– Variostripper er en større og tyngre maskin. Den er stillegående og kan derfor brukes i kontorarealer mens det fortsatt er drift i resten av bygget, og det kan være praktisk, sier Ambjørnrød.

– Turbostripper er den største. Den er stor og tung og fjerner det aller meste, fra parkett til gulvbelegg, forteller han.

I tillegg til gulvstrippere trekker Ambjørnrød frem Samba slipemaskin med integrert støvsuger, som han tror vil bli ettertraktede maskiner.

– Med integrert støvsuger slipper man å dra støvsugeren etter seg. Mange av Wolff sine verktøy har gode og praktiske løsninger som gjør det enklere å jobbe, sier han.

wolff_malproff_2.jpg

Dette er Wolff

  • Wolff ble grunnlagt i Tyskland i 1954 og er i dag markedsleder for høykvalitetsmaskiner og verktøy for gulvleggerbransjen.
  • Kjernekompetansen er såkalte strippere, maskiner for stripping av gulvbelegg, som de var først ute med å ta patent på i 1972.

 

Tekst: Tanja Reine - Først publisert i Proff Magasinet.