Velkommen til Mal Proffs nye nettside!

Det er med stor entusiasme vi lanserer malproff.no i ny drakt. Vi har lyttet til kundene våre og presenterer nå en nettside og en nettbutikk som er enda mer oversiktlig og mer brukervennlig.

Mal Proff har det siste året hatt rekordhøyt besøk i nettbutikken. Vi får mange gode tilbakemeldinger, men også ønsker om forbedringer og endringsforslag som vi har tatt med oss i utviklingen av den nye nettsiden vår.

– Vi er kjempefornøyde med den nye nettsiden vår, og gleder oss til å høre hva kundene våre synes, sier Jan Erik Foss, markedssjef i Mal Proff.

Smartere løsninger på nett

Malproff.no er blitt enda smartere. Nå er det enklere å finne fram til produktene du leter etter, og nettbutikken blir kjent med deg og bruksmønsteret ditt slik at du trenger færre klikk neste gang du skal handle.

Ny Min side

Når du logger inn havner du nå direkte på Min side, der har du full oversikt over ordre, innkjøpslister, ansatte og fakturaer – praktisk! Enda flere funksjoner på Min side kommer fortløpende utover året.

Ny søkemotor

Med vår helt nye søkemotor er det nå enklere å finne produktene du leter etter. Du får også tilgang til dine mest kjøpe produkter, slik at det blir lett å gjenta tidligere kjøp.

mobil-ny-nettside-2.png

Bedre prisvisning

Å se hva produktene koster er viktig, derfor har vi tydeliggjort visningen av din pris for hvert produkt. Du kan klikke deg videre hvis du ønsker å se hvilke rabatter som ligger i prisen du får oppgitt.

Enklere å navigere

Vi har ryddet opp og organisert slik at nettsiden vår skal fremstå enda ryddigere og mer oversiktlig. Produktbildene har blitt større og bedre, og når du søker på en fargekode får du se en visning av fargen, slik at du kan være sikker på at du bestiller den fargen du er ute etter.

Vi håper du liker nye malproff.no!

 

Ønsker du å bli kunde i vår netthandel? Registrer deg her!