Nyåpnet Mal Proff i Ski

I desember flyttet Mal Proff Ski inn i nye lokaler ved siden av XL-Bygg. – Åpningen har gått over all forventning, sier Andreas Rolf Olstad Næss.

I desember åpnet Mal Proff Ski, den nye butikken er både større og mer oversiktlig enn den forrige. Og med XL-Bygg som nærmeste nabo er mye samlet på ett sted når proffene skal handle.

– Nyåpningen har allerede vært en suksess, sier Andreas Rolf Olstad Næss. Han begynte i stillingen som butikksjef på den gamle butikken i Ski i september 2023, og har vært med på hele flytteprosessen.

– Det ble noen lange dager, men nå har vi fått det veldig fint. Den gamle butikken var mer som en labyrint, mens her er det åpent og luftig, forteller han.

malproff-lierstranda-butikk-2.jpg

Stort lager og større prosjekter

Nye Mal Proff Ski har stor lagerkapasitet, noe som åpner for leveranser til større prosjekter. Nabobutikken XL-Bygg ligger vegg i vegg, men Mal Proff har egen inngang og egen parkering.

– Det er gøy å se at vi nå kan levere til større prosjekter. Nylig sendte vi fra oss ti paller en mandags morgen, og det hadde vi ikke mulighet til tidligere. Og vi drar helt klart nytte av å ligge så nærme et byggevareutsalg, det kan være nyttig for våre kunder hvis de trenger klassiske varer som vi ikke fører, sier Næss.

Han omtaler Ski som et viktig knutepunkt i regionen, med kort vei til Oslo og med mange byggeplaner i umiddelbar nærhet.

– Vi ønsker å bidra i de prosjektene som nå er planlagt i Ski.

Les også: Åpning av ny Mal Proff-butikk i Lierstranda

malproff-lierstranda-123.jpg

Kurslokale

I de nye lokalene i Ski tilbyr Mal Proff også kurs til kundene sine. Nylig arrangerte de kurs med Norsk standard som tema og med Rolf Simpson som foredragsholder.

– Det var mer en 40 påmeldte og ble en stor suksess, så det blir helt sikkert flere kurs fremover, sier Næss.

Han legger også til at nye Mal Proff Ski er enkelt å finne. Han har selv tilpasset Google Maps, slik at kundene blir guidet rett til butikken.

– Det er bare en kort svipptur fra hovedveien, så hit finner alle frem, sier han.