Slik finner du alle ordre og fakturaer

Vi utvikler stadig nye funksjoner i netthandelen hos Mal Proff. Prøv vår nye enkle funksjon for å se ordre og å laste ned faktura.(Kun for kredittkunder)

Se hvordan du får oversikt over alle ordre og fakturaer - steg for steg.

Spar tid og penger ved å bruke Mal Proff netthandel

Vårt ønske er å lage en brukervennlig netthandel med mange nyttige funksjoner, slik at du kan spare både tid og penger på å ordne med utstyr og dokumentasjon du trenger til dine prosjekter.

Netthandelen har fått nye og enkle funksjoner på plass, slik at det blir mer effektivt for deg å finne ordre og laste ned faktura. 

– Vi lytter til våre kunder og utvikler den funksjonaliteten flest etterspør. Vi ønsker å legge til rette for at kundene skal kunne gjøre mest mulig selv, og at våre digitale løsninger skal være enkle å ta i bruk for alle, forteller Petter Sandholt, leder i Malorama sin digitalavdeling.

Få orden på regnskapet

Med vår oversikt over ordre og fakturaer blir det også enklere for regnskapsførere eller andre medarbeidere som jobber med rapportering, å få en oversikt over ordre gjort igjennom malproff.no. 

- Vi jobber med enda en funksjonalitet dedikert til regnskapsførere, så de kan hente ned alt av tall og rapporter. Om noen uker frem i tid skal vi ha det på plass, forteller Sandholt. 

Alt du trenger på mobilen når du er ute på jobb

Nettsiden er tilpasset alle typer skjermer og mobil. Slik kan du finne detaljer om dine ordre, laste ned dokumentasjon og faktura, eller enkelt handle fra mobilen når du er ute på prosjektet. Da vil dine varer stå ferdig til deg innen to timer i din valgte butikk, eller du kan bestille med levering

– Vi er opptatt av at våre digitale løsninger er brukervennlig for folk i farta. De nye løsningene skal være til hjelp med å holde orden og gjøre brukerene mer organisert i en travel arbeidshverdag, forteller Sandholt.

Siden oppstarten i 2017 har malproff.no fått flere tusen nye brukere og det kommer stadig nye funksjoner som skal være enkle og effektive å bruke. Har du spørsmål om bruk av malproff.no kan du kontakte din lokale selger eller butikk.

Steg for steg: Finn dine ordre og last ned faktura

  1. Gå inn på malproff.no
  2. Klikk på profilnavnet ditt.
  3. Klikk på Mine ordre.
  4. Søk på ordre mellom datoer – via ordrenummer – eller fakturanummer. Du kan også bla bakover fra måned til måned.
  5. Last ned faktura som CSV eller PDF
  6. Få flere detaljer om ordren ved å klikke på ordrenummer. Du kan også laste ned faktura fra ordrehistorikken din. Her kan du klikke på produktnavn for å gå til produktsiden. Hent mer produktinformasjon og dokumentasjon her.
  7. Husk at det er like enkelt å se dine ordre og laste ned faktura på mobilen!

Les mer om netthandel og bruk av våre sider her.

Har du ikke ordnet deg med bruker på Mal Proff? Se hvordan du enkelt gjør det her:

Mal proff Netthandel – se hvordan du enkelt blir bruker her.
Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse