Gi regnskapsfører tilgang

Nå har det blitt enda enklere for deg som kunde å gi regnskapsfører tilgang til å hente ut faktura og regnskapsopplysninger selv.

Vi utvikler stadig nye funksjoner i netthandelen hos Mal Proff, og nå har vi laget en ny funksjon som vi har stor tro på at er svært nyttig for alle kredittkunder. 

Vår nyeste funksjon gjør det enkelt å legge til din regnskapsfører i vår nettløsning på malproff.no. Her kan regnskapsføreren selv hente regnskapsinfo som ordre- og fakturahistorikk, samt økonomirapporter. Dette kan gjøres døgnet rundt, når det trengs, uten å gå igjennom kundeservice hvor det kan påbeløpe ventetid. 

– Dette blir veldig bra. Med denne funksjonen kan det som trengs hentes når det trengs, 24 timer i døgnet. Her kan kundene få tilgang til kontoutdrag, åpen postliste, kreditnota/fakturaoversikt og kopi kreditnota/fakturaoversikt når de trenger det, uten å sende melding til kundeservice, forteller Geir Møllhaug fra IKT/Prosjekt og kundeservice hos Mal Proff.

Hente ut det du trenger når du trenger det 

Du kan ubegrenset legge til flere regnskapsførere eller andre nøkkelpersoner under deg som kredittkunde hos Mal Proff.

– Nå kan regnskapsopplysninger hentes ut når man er ute på oppdrag med ulike prosjekter. Mange bruker flittig prosjektmodulen på malproff.no, fakturaene er da merket med prosjektet og gir et oversiktlig prosjektregnskap som enkelt kan hentes ut, forteller Møllhaug.

Denne funksjonen fungerer like godt på mobil, nettbrett og desktop når du er på farta.  

– Jeg tror dette er en veldig stor fordel for kundene og regnskapsførere. Vi har mange utsalgssteder hvor man kan hente maling nesten 24/7, og nå kan man også hente regnskapsopplysninger 24/7. Å kunne hente ut det du trenger når du trenger det er viktig, legger Møllhaug til.