Golf, sol og flotte premier

Under Mal Proffs årlige sosiale begivenhet var bransjefolk samlet til golf og gøy i strålende omgivelser på Miklagard golfbane.

For fjerde året på rad inviterte Mal Proff alle sine gode kunder og leverandører til uformell og hyggelig golfturnering. Arrangementet gikk av stabelen fredag 16. juni kl. 12.00 på flotte Miklagard golfbane på Kløfta i Ullensaker. Banen holder topp internasjonalt kvalitetsnivå, har fått en rekke utmerkelser og er blitt kåret til Norges beste golfbane av Rolex Golf Guide. Omgivelsene kan derfor sies å ha vært upåklagelige. Værgudene viste seg fra sin beste side det meste av tiden og ga turneringen strålende sol da det virkelig gjaldt.

Mal Proffs egen “golfguvernør”, Jan Erik Foss, er mangeårig golfentusiast, og kan fortelle at det var lagt opp til to sosiale dager med en rekke flotte premier. Kort oppsummert må arrangementet sies å ha blitt en suksess.

- Vi hadde en fantastisk helg. Fredag var det yr og regn, men blide folk. Lørdag slo værgudene til med helt fantastisk vær og det var så bra som det kunne være. 25 grader og sol - og alle var brune og blide, smiler Jan Erik Foss fornøyd.

Alle skal med!

Foss sier de har fått svært gode tilbakemeldinger fra både kunder og leverandører, som har hatt det veldig trivelig under turneringen. For de som ikke var like erfarne med golf, tilbød Mal Proff et effektivt ABC-kurs for alle som ønsket.

- Vi har endel kunder som spiller golf og mange som ikke gjør det. Felles for alle, er at de synes det er gøy å møtes på en litt annen arena enn jobbsammenheng, forteller Foss.

Turneringen var lagt opp som Texas Scramble med fire spillere på hvert lag. I vanlig scramble slår alle hver sin ball på hvert slag, og så velger man hvilket av de fire slagene som ligger best. Det spesielle med Texas Scramble, er at i løpet av runden må minst fire utslag fra hver av spillerne på laget ha vært brukt. I vanlig scramble kan man nemlig ende opp med at utslagene til én av spillerne brukes gjennom hele runden. Med Texas Scramble blir alle spillerne en viktig del av spillet – helt i tråd med Mal Proff- turneringens inkluderende ånd!

Premiedryss

På banen minglet kolleger, samarbeidspartnere og sponsorer, og fikk sjansen til å bli bedre kjent på en litt annen arena enn normalt.

- Med oss på banen hadde vi hovedsponsorene Jotun, Nordsjø, Dalapro og SIKA. De sørget for forfriskninger på banen. Totalt var vi i overkant av 50 stykker, deriblant Malermester Buer, leverandører, malermestere og ulike typer malere og gulvleggere fra hele landet. De fleste er folk Mal Proff har kjent i årevis og har et meget godt forhold til, forteller Foss.

Det ble mange gjeve pokaler og fine premier  i Mal Proff Golfturneringen

Hovedpremien, to stykk malingsprøyter av typen Graco GX FF med diverse utstyr til en totalverdi på over 30.000 kroner, var sponset av Jotun, Mal Proff og JS Cock. Denne premien ble trukket blant de påmeldte, slik at alle hadde like stor vinnersjanse. De to som ble trukket ut til hovedpremien var malermestrene Kai Johannesen og Christer Forseni. Men det ble også premiert for Longest Drive, som ble tatt av selveste Mal Proff- direktøren selv, Terje Langmoe. Andre vinnere på pallen var malermesterne Thom Hansen, Kenneth Beving og Bjørn Ivar Carlsen, kan Foss opplyse om. Det ble også delt ut premier for første, andre og tredjeplass på ABC- kurset. 

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse