Hvordan bruke Casco WallCraft

Casco WallCraft er en finkornet hvit sementbasert veggsparkelmasse, spesielt egnet for sparkling av vegger og tak ved ombygging og renovering.

Hurtig og enkelt

Med Casco WallCraft går det raskt å sparkle på de fleste underlag. Sparkelmassen er spesielt utviklet for ombygging og renovering, men har også vist seg nyttig til ulike oppgaver på vegger og tak i nybygg. Til mindre jobber, under ombygginger og renoveringer, vil du kunne spare verdifull tid ved å bruke produktet til flekk- og skjøtsparkling. WallCraft er en støvredusert veggsparkelmasse basert på hvit sement. Produktet er svært enkelt i bruk og meget lettslipt, i motsetning til de fleste sementbaserte produkter.

Helsparkling også på vanskelige underlag

Bruk gjerne WallCraft for å sparkle over gamle veggfliser. Det kan være en enkel metode for både renovering av baderom og andre flislagte områder. Ved tykkere sjikt på glatte flater, vil det ofte være fordelaktig og først utføre en tynn skrapsparkling. Deretter vil du lett kunne legge et tykt sjikt med tannsparkel, bredsparkel eller eventuelt en malerrulle (det er lett å justere konsistensen). Sparkelen er finkornet og lett å slipe, men du kan også få et flott resultat ved å «filse» en halvtørr sparkelmasse med en fuktig svamp. WallCraft kan påføres i sjikttykkelser på 20 mm, lokalt opp til 100 mm.

Dette trenger du

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse