Mur & Tak Proff

– et nytt «hjem» for tak, mur og fasade.

Malorama, Scantools og Taksenteret Oslo går sammen om å etablere et nytt proffkonsept som dekker alle behov for mur-, tak- og fasadeprodukter – «one-stop shopping» for proffen.

Et proffkonsept som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling og logistikk har lenge vært et ønske blant «initiativtagerne» Anders Pettersen, Kim Wangen og Michael Christensen, etter til sammen nesten 60 års erfaring i bransjen.

Malorama er det største og ledende salgs- og distribusjonsselskapet innenfor maling og gulv, med tilbehør. Gjennom etableringen av Mur & Tak Proff blir Malorama en enda bedre og mer komplett partner for kundene innen «overflatesegment».

Etableringen skjer ved at Taksenteret Oslo AS og Scantools AS fusjonerer, hvorpå Malorama kjøper seg inn med 55 % i det fusjonerte selskapet, Mur & Tak Proff AS. Dagens eiere av Taksenteret Oslo AS, Anders Pettersen og Kim Wangen, og eier av Scantools AS, Michael Christensen, vil eie 15 % hver.

«Mur bransjen har aldri tidligere hatt et proffkonsept som kan dekke alle deres behov for materialleveranser. Vi ønsker å dekke behovet for en leverandør som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling, logistikk og samarbeid ved å tilby alt til mur, fasader og tak (den femte fasaden)», sier daglig leder i Mur & Tak Proff Anders Pettersen.

«Med vår erfaring fra Mal Proff, det ledende proffkonseptet for maleren og gulvleggeren, og Michael Christensen, Anders Pettersen og Kim Wangen sin erfaring fra bransjen skal vi sammen bygge det ledende proffkonseptet for mur, fasade og tak markedet», sier CEO Nils Sund i Malorama.

Mur & Tak Proff åpner sin første proffbutikk i Scantools sine lokaler i Grorudveien 55 i Oslo etter nyttår.

 

Oslo 03.11.20

 

For nærmere informasjon

Daglig leder Mur & Tak Proff Anders Pettersen, mobil 918 35 552

CEO i Malorama Nils Sund, mobil 970 97 795.