Utvidelse av Prima-sortimentet fra Jotun

JOTAPROFF Prima Wall, en ny maling med jevn flott finish og rask tørketid.

Ønsker du lav glans og et matt utseende på overflatene? Da må du prøve nyheten JOTAPROFF Prima Wall, en helt ny maling med matt utseende. JOTAPROFF Prima Wall kommer i to ulike glansgrader, 05 og 07.

Malingen er god å påføre, tørker raskt og har god dekk, utviklet for deg som er proff. 

Med nyheten JOTAPROFF Prima Wall for du som maler flere valgmuligheter, og Jotun tilbyr nå hele tre ulike malinger med 05 glans: JOTAPROFF Prima Wall 05 med jevn flott finish.

Les også: Det tok fem år fra idé til ferdig produkt da Jotuns nye JOTAPROFF Prima Air 05 ble utviklet

Den luktfrie og inneklimasertifiserte JOTAPROFF Prima Air 05 samt topp-produktet JOTAPROFF Prima Clean 05 som er ekstremt slitesterk og har høyeste vaskeklasse.

JOTAPROFF Prima Wall er en super maling som også er god for maleren. Den er lett å fordele på vegg, den har god dekk og den tørker raskt. Alt for å gjøre hverdagen for maleren enklere og mer effektiv.

prima-jotun-malproff.jpg

Maling med miljømerking

For Jotun er det viktig å fokusere på miljøet når de utvikler maling. JOTAPROFF Prima Wall tilfredsstiller selvfølgelig kravene til Nordic Ecolabel Svanen. Med svanemerkets tekniske krav til vaskbarhet og dekkevne, kan Jotun dokumentere en god maling som holder over tid.

I tillegg tilfredsstiller JOTAPROFF Prima Wall Breeam Nor. Og det er laget EPD for prosjekter som krever dette.

To ulike glansgrader

Jotaproff Prima Wall er tilgjengelig i både 05 og 07 glans. Begge kvaliteter har like gode egenskaper, og man kan velge den glansgraden kunden ønsker.

Fakta om JOTAPROFF:

JOTAPROFF er maling for interiør og eksteriør som er testet og utviklet av malere for malere i Skandinavia. Serien fokuserer på høy kvalitet og egenskaper som er viktige for proffen. Alle malingene er tilpasset maskinell påføring.

Prima Wall 05/07

  • Jevn flott finish
  • Lett å rulle og tørker raskt
  • God dekk