Nytt kombinasjonslim og sprutsikre bøtter fra Bostik

– Vi har både gulv- og vegglim som jeg vet vil falle i smak hos proffene, sier Ragnar Lien.

Bostik viser frem nye og etablerte produkter på årets Mal Proff-aktiviteter.

– Samarbeidet er helt ferskt så dette blir veldig spennende, sier Ragnar Lien, key account manager i Bostik Norge.

Det franskeide selskapet spesialiserer seg på produksjon av lim og fugemasser til bygg-, industri- og forbrukermarkedet og distribuerer sine produkter til land i hele verden. Hovedkontoret for Bostik i Norden ligger i Helsingborg, der har selskapet både produksjon, lager og administrasjon. I Norge har Bostik en egen salgsavdeling.

– Vi har begynt på en hilserunde i alle Mal Proff-butikkene og gjennom året skal vi delta på flere aktiviteter for å demonstrere produktene som snart er tilgjengelige hos Mal Proff, forteller Lien.

Les også: Nå kan du bestille vinylgulv i kapp og helrull

Nytt vegglim på markedet

Han tror det kan bli en tung bransje å snu, men han mener Bostik har produktene som kan gjøre nettopp det.

– Vi har gulvlimet Stix A500 Combi, og vegg- og tapetlimet Wall Combi Plus som virkelig kan hevde seg på markedet. Ved å demonstrere produktene våre hos Mal Proff skal vi vise at dette er lim som er behagelige å jobbe med helt fra limsprederen går i bøtta, sier Lien.

bostik-malproff.jpg

Wall Combi Plus er et helt nytt produkt som han gleder seg til å vise frem. Kombinasjonslimet egner seg til ulike typer tyngre veggbekledninger, slik som oppussingstapeter, grov glassfiber, kraftig non-woven tapet og tyngre vinyltapeter i tørre rom. Fordelene er den høye limstyrken og den glatte konsistensen. Det gir et veldig allsidig produkt.

– Gulv- og vegglimet Stix A500 Combi er et vannbasert lim med
et bredt bruksområde egnet for de vanligste gulvmaterialer. Limet har vært gode våt- og hefteegenskaper samt kraftig monteringsfeste og rask styrkevekst, forteller Lien, og legger til at produktet er miljøtilpasset med lave utslippsverdier.

Stix A500 Combi kan benyttes til liming av gulv- og veggmaterialer
i både tørre og våte omgivelser innendørs og er tilpasset næringsbygg og private boliger. Ifølge Lien gjør de gode påføringsegenskapene at produktet også er egnet for prosjekt med større områder. Stix A500 Combi kan også brukes sammen med gulvvarme og har bestått test for rullestoler.

Klimavennlige og ergonomiske bøtter 

Bostik har i år også oppdatert forpakningene sine med bøtter som har høyere kvalitet og som er produsert med økt hensyn til arbeidsergonomi og miljø.

– Det er alltid en risiko for at en bøtte velter, derfor har de nye bøttene våre en større sprutbeskyttelse, noe som reduserer risikoen for søl. Bøttene har også fått en forbedret lukkemekanisme slik at de nå er enda tettere, samtidig som de er enkle å åpne og lukke, sier Ragnar Lien.

Bøttene har også fått nye, stabile håndtak som gjør dem mer komfortable å bære, og de produseres med en større andel resirkulert plast en tidligere.

– Alle disse endringene har vi gjort for å forbedre brukeropplevelsen for våre forbrukere og samtidig redusere klimaavtrykket vårt, sier Lien.

Les også: Graco malingssprøyte slo an på TikTok

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse