Mal Proff overtar TK Gulv AS sin proffavdeling

Mal Proff overtar TK Gulv AS’ proffavdeling og flytter inn i TK Gulv AS’ lokaler i Dikeveien 35.

Mal Proff har vært på utkikk etter nye lokaler i Fredrikstad for å kunne tilby proffkunden i Østfold et bredere produktsortiment og mer kundevennlige lokaler.

Vi er svært fornøyd med at vi nå kan overta TK Gulv AS’ proffvirksomhet og flytter inn et nytt proffsenter i Dikeveien 35. Dette betyr at vi kan tilby kundene et bedre tilbud og service, i mer tidsriktig og moderne lokalersier Mal Proff direktør Terje Langmoe.


Vi ser at det med sterkere kjededannelser, både på det utøvende ledd og med landsdekkende proffkjeder, blir tøffere å konkurrere i proffsegmentet. TK Gulv AS ønsker derfor å spisse sin satsning inn mot privatsegmentet og vil flytte inn i mer tilpassede lokaler. 

Vi er derfor svært fornøyd med at proffvirksomhet videreføres og at Mal Proff kan overta våre lokaler sier Tom Kristiansen, eier av TK Gulv AS


Mal Proff vil med dette bli en enda bedre samarbeidspartner til proffen i Østfold. Proffsentret blir på ca 900 kvm, hvor Mal Proff vil tilby et bredere sortiment, som coatingsprodukter, passiv brannbeskyttelse, fasadeprodukter, bredere utvalg av gulvprodukter og utvidet verktøysortiment.

Åpning av nye Mal Proff butikken vil være mars 2018.

For ytterligere informasjon ta da kontakt med direktør Mal Proff, Terje Langmoe mobil 906 36 502