Ny distriktssjef på plass

Arild Godal (53) tiltrådte i ny jobb 1. mai.

En rekke nye fjes har blitt rekruttert til Mal Proff den siste tiden. Arild Godal, som har bred bakgrunn fra både dagligvaren og møbelbransjen, er en av dem. Han håper å kunne bruke sin erfaring og kunnskap fra tidligere jobber til å gjøre Mal Proff enda bedre.

Den nye distriktssjefen Arild Godal (53) er bosatt i Siljan i Telemark, er gift og har to barn.

- Jeg har jobbet 8 år som butikksjef i Meny, og totalt 15 år for Skeidar som varehussjef og distriktssjef. Etter så mange år hos Skeidar, var jeg sulten på nye utfordringer og synes det var på tide med noe nytt, forteller han.

Flere fokusområder

Godals viktigste arbeidsoppgaver i Mal Proff består av å følge opp butikkene i bestillingsrutiner og opprettholde Mal Proff sin butikkstandard når det kommer til ryddighet, renhold og orden. Han skal også følge opp og sikre gode rutiner på HMS, samt hjelpe til med ombygging og nyåpninger av butikker.

- Jeg vil stadig jobbe for god kundetilfredshet i Mal Proff, og det oppnår vi ved å ha ryddige, rene og godt forberedte ansatte ute i butikkene, sier Godal, som også vil ha fokus på varetrykk og hjelpe butikksjefene til å bli enda bedre i jobben sin.

Blant utfordringene som Godal er opptatt av å jobbe videre med for å løse, er å sørge for godt varetrykk i hyllene til enhver tid samt rikelig med kunnskap hos de ansatte.

- Dette får vi ved å jobbe målrettet med opplæring og kurs. Jeg har forøvrig store forventninger til den nye plattformen på bestilling over nett, som lanseres på våre egeneide Mal Proff butikker i løpet av sommeren 2017, tilføyer han.

Trives godt

Til tross for kort fartstid hos Mal Proff så langt, trives Godal svært godt i sin nye arbeidshverdag.

- Her er det utrolig mange flinke mennesker med mye kunnskap. Jeg lærer noe nytt hver dag, smiler han.