Slipeverktøy

Sliping er en viktig prosess for at sluttresultatet i ditt prosjekt skal blir bra. Bruken er alt fra grovsliping ved rensing av støpegods til finbearbeiding hvor hensikten er å gi produkter en pen overflate. For å lykkes innen de forskjellige områdene er det behov for forskjellige typer slipemateriell, slipeverktøy samt ikke minst kunnskap om hvordan dette utstyret skal benyttes for å oppnå ønsket resultat.

Columbus slipemaskin 145 SH

Markedets mest solgte maskin for bearbeiding av undergulv. 3-gears drivverk konstruert for de tyngste oppgaver. Tilleggsutstyr for de fleste typer gulvbearbeiding.

Sliping av betong og sementgulv samt sparkelmasse, fjerning av lim-, filt- og tepperester, mellomsliping ved lakkering og maling samt oppskuring og polering. Undergulvet er viktig for at overgulvet skal bli stabilt og pent.

Flex Giraff GE 5R Kitt

FLEX GE 5 R er den ultimate vegg- og taksliper på 500W med en lengde på 1520 mm. Bevegelig kantsegment på vernedekslet, som gjør at du når helt inntil veggen. Utstyrt med et langt skaft som egner seg for sliping av tak og vegger. Effektivt støvsuger mellom børstekrans og den runde slipetallerkenen for støvfri sliping. FLEX GE 5 R er den perfekte giraffen for sliping tett inntil kantene på vegg og tak.

En veldig lett håndterbar, brukervennlig og lett maskin. Gjør arbeidet mindre anstrengende og ergonomisk riktig.Bevegelig kantsegment gjør at man kan bearbeide overgangene mellom vegg og vegg samt mellom vegg og tak. Kantsegmentets vridning skjer utan at arbeidet avbrytes gjennom maskinens bevegelse.

Pålitelig kraftoverføring, takket være den fleksible drivaksel fra motoren til slipehodet med den tiårige etablerte FLEX-teknikken. Med innovativ design av hodet reduseres vekten på Giraffen til et minimum.

Cover Støvbeskyttelse Standardsett - beskyttelse for dine ansatte

COVER støvbeskyttelse Innovative dekkeprodukter for bygg, industri og hjem. Enkel og smidig beskyttelsesplast med glidelås for tildekking av f.eks døråpninger ved renovering. Plasten hindrer at slipestøv og byggesmuss spres til andre rom, samtidig som den forenkler passasje ut og inn. Ved renovering oppstår det byggestøv som lett sprer seg utenfor arbeidsstedet. Cover støvbeskyttels er en unik måte å begrense spredningen av byggestøv på.

 

Sliperodukter til ditt prosjekt