Mal Proff Overflate Tour 2017

Gå ikke glipp av årets store happening! Mal Proff Overflate Tour 2017 er rett rundt hjørnet!

Det store roadshowet har vært planlagt i månedsvis, og mandag 28. august braker det løs: Da ruller den store semitraileren inn til Mal Proff Fredrikstad, som er første stopp.

 Mal Proff overflate tour 2017 reiserute

Jan Erik Foss, markedssjef i Mal Proff, har hatt det overordnende ansvaret for arrangementet. Han har ingen problemer med å innrømme at han er spent.

- Først og fremst gleder jeg meg veldig, for dette er noe vi har sett frem til veldig lenge. Samtidig er det er mye logistikk bak et så stort arrangement, så jeg håper virkelig at alt går etter planen!

Intet mindre enn 18 leverandører skal være med på touren, som alle skal bidra med sitt. Og programmet er tett, for før touren avsluttes fredag 8. september i Trondheim, skal de innom 9 byer på 10 dager.

- Med så mange involverte, er det klart det krever en viss innsats fra alle sammen for å få det til. Det er utrolig mye å holde styr på, samtidig som alle de små detaljene må på plass, sier Foss, som har tenkt på alt fra profilering og frakt, til hvordan kaffen skal serveres.

- Det er jo første gang vi arrangerer noe slikt, men nå tror jeg at vi er så godt forberedt som vi kan bli!

Foredrag og giveaways

Besøkende kan vente seg alt fra produkter, nyheter og demoer, til konkurranser med fine premier og giveaways. I tillegg vil det være flere nyttige foredrag vel verdt å få med seg.

- Vi skal også promotere vår nye netthandel, og det vil serveres grillmat og drikke hele dagen. Vi kommer til å holde på fra 06.30 om morgenen til klokken 13.00 på dagen, så det skal være god nok tid til å komme innom en tur.

Satser på gjentakelse

Foss sier det er viktig for Mal Proff å arrangere slike årlige «happenings».

- Nå hadde vi en stor messe i fjor, og så kjører vi roadshow i år. Arrangementet er i utgangspunktet direktør Terje Langmoes idé, og tanken er å fortsette med å ha messe og roadshow annethvert år fremover, sier Foss.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse