MaxiFlex hanske

MaxiFlex med AD-APT 31 % KJØLIGERE HENDER SAMMENLIGNET MED VANLIGE HANSKER

Hanske maxiflex adapt 

 

MaxiFlex® Ultimate™ er designet og utviklet som en pustende hanske, og er blitt en referanse for presisjonshåndtering i tørre miljøer.


Nå blir ikoniske MaxiFlex® enda bedre takket være den nye AD-APT®-teknologien fra ATG®.
Hvis hendene dine har blitt svette eller varme inni en hanske, så er AD-APT®-teknologien som er integrert i MaxiFlex® hansken for deg.
AD-APT® – den mest intelligente måten å holde hender i hansker tørre, kjølige og produktive på.

Slik fungerer det!

Mikroinnkapsling er prosessen med å omslutte eller innkapsle en substans i en annen substans i veldig liten skala, og kapslene varierer fra mindre enn et mikron til flere hundre mikroner i størrelse.
Forstørret mange ganger ser mikrokapselen som brukes til å transportere AD-APT®-teknologien, ut som en golfball hvor hver grop på ballen er en varmefølsom membran.

Disse membranene inni gropene aktiveres av håndbevegelsene og den økende temperaturen inni hansken slik at kjølemidler (essensielle oljer) som brukes i AD-APT®-teknologien, frigjøres på hendene dine.
Selv om AD-APT®-teknologien kjøler ned hånden så det blir behagelig inni hansken, påvirkes ikke kroppens naturlige evne til å kontrollere temperaturen selv.

Dermatologisk godkjent!

I samarbeid med vår partner, Skin Health Alliance, har vi forsikret oss om at vår AD-APT®-teknologi er dermatologisk godkjent. Godkjenningen fungerer som en garanti for at teknologien er trygg å bruke på huden, og at den oppfyller internasjonale stan-darder og forskrifter.

Du kan lese mer om denne hansken i denne brosjyren!

Logg inn
Bli kunde