Utstillingsvindu til fiskerinæringen

For første gang etter pandemien gikk Nor-Fishing igjen av stabelen i Trondheim. – Det var godt å møte nye og gamle kunder igjen, sier Steffen Stokke.

– Det var jo første Nor-Fishing siden koronaen. I 2020 var messa kun digital og den ble sist avholdt fysisk i 2018, så vi var jo egentlig litt spente på hvor mye folk som ville komme, forteller salgsrepresentant for Mal Proff i Trondheim Steffen Stokke.   

Nor-Fishing er regnet som et av de viktigste møtepunktene for innkjøpere/forhandlere og leverandører i fiskerinæringen, og arrangeres annethvert år. I år gikk messen av stabelen i Trondheim i slutten av august.  

– Heldigvis ble vi positivt overrasket. Folk var tilbake etter restriksjonene, og vi hadde veldig mange hyggelige møter med både gamle og nye kunder, forteller Stokke.  

Les også: Satser på coating i Fredrikstad

Nor-Fishing 2022

Med 500 utstillere og over 14 000 besøkende lå alt til rette for et godt fysisk arrangement. Dronning Sonja stod for den høytidelige åpningen, og Nor-Fishing hadde også i år et stort digitalt publikum. Den interaktive delen av messen målte 10 000 besøkende.  

–  Oppmerksomheten er naturlig, for det er mye ny og spennende teknologi og produkter som vises frem innen fiskerinæringen, forteller Stokke.  

Det samme var selvsagt målet for Mal Proff sin egen stand, som kunne vise frem det siste innen industrimaling og overflateverktøy.  

– Vi ønsket å vise våre eksisterende og nye kunder siste nytt innen alt fra maling, sandblåseutstyr, malepumper, maleruller og pensler, samt den nyeste kompetansen innen industrimaling som Mal Proff sitter på, sier Stokke.  

Standen på 25 kvadratmeter hadde plass til representanter fra flere leverandører, som J.S. Cock med Graco, Jotun og Anza, og ble utviklet som en fellesstand med fiskerinæringens innkjøpsselskap, FIAS.  

Les også: Mal Proff sponser verdens første autonome passasjerferge 

Nye muligheter i 2024 

Selv om det to år til neste gang, har Stokke allerede begynt å tenke på Nor-Fishing 2024.   

– Allerede neste år deltar vi på Aqua Nor i Trondheim. Og i 2024 er det tid for Nor-Fishing igjen, og da går messen tre hele dager. Da må vi være klare med et godt innhold, så det er egentlig bare å komme i gang med planleggingen, sier Stokke.   

norfishing-malproff.2.jpg

På bildet: Til stede fra Mal Proff på Nor-Fishing var Steffen Stokke, Richard Nielsen, Trond Edissen, Nils Roger Paulsen og Jarle Eide.  

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse