Optimal

OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med optimal er det lenge til neste gang du trenger å male.

Optimal kan påføres på nytt eller tidligere behandlet underlag. Sørg for at underlaget er fast, rent og tørt før du går i gang. Optimal tørker raskt, noe som legger forholdene til rette for en effektiv malejobb. Med godt malingsvær og gode kolleger så blir det en effektiv jobb. Husk tre strøk på høvlede detaljer for å sikre lang holdbarhet. 

Optimal har en dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholds intervaller. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten. Kombinasjonen av høykvalitets bindemidler og høyt pigmentinnhold som beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning, gir en meget god værbestandighet. 

Bruksområder:

Benyttes på nytt treverk, tidligere oljebeiset, dekkbeiset eller malt
treverk, også trykkimpregnert. Også velegnet for takrenner, beslag o.l. av plast og metall som vanligvis brukes på bygninger.

Optimal kan brekkes i en rekke eksteriørfarger for å tilpasse din kunde, men hvit base kan benyttes blandet.

Optilmal OptiWhite

Har du et stort prosjekt eller en kunde som ønsker et langvarig hvitt og rent resultat, bruk OptiWhite. Kunden kan enklere holde huset hvitt og rent over lengre tid. Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. OPTIMAL OptiWhite er spesialutviklet for hvite hus, med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. 

OptiWhite er overmalbar etter bare 2 timer. Optimal OptiWhite trenger 3 strøk for nytt høvlet treverk. Tidligere behandlet og nytt uhøvlet treverk: 2 strøk.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse