Flere partnerbutikker

Antall Mal Proff-partnere øker stadig og neste ut er byggevarekjedene XL-Bygg og Byggtorget.

– Målet er å etablere flere «shop in shop»-løsninger i byggevarehandelen, sier direktør i Mal Proff Terje Langmoe.

Mal Proff etablerer nå to pilotbutikker på Gjøvik og Grini som begge åpner til høsten. Planen er å utvide gradvis til flere partnerbutikker.

– Gjøvik åpnes i august og vil være en Mal Proff-partnerbutikk på cirka 200 kvadratmeter, med et utvidet sortiment og egen ekspertise som håndterer ordre, sier Langmoe.

Les også: Nå er alle Mal Proff butikkene miljøsertifisert

partner_gjovik.jpg

På bildet: Prosjekttegninger av pilotbutikken på Gjøvik.

Mal Proff-partnerbutikken på Gjøvik får sin egen inngang og vil se tilnærmet lik ut som en ordinær Mal Proff-butikk.

–  Samtidig får kundene mulighet til å handle alt av byggevarer på samme lokasjon, og dette blir mer og mer etterspurt, sier han.

Pilotbutikken på Grini blir på 85 kvadratmeter og vil fortsatt tilby et utvidet sortiment sammenlignet med andre Mal Proff-partnerbutikker.

– Snart er også en netthandelsløsning på plass i begge pilotbutikker. Da kan du enkelt bestille varer og hente dem kort tid etterpå, sier Langmoe.

Hva er en Mal Proff-partner?

I dag har Mal Proff 20 butikker og 50 partnerbutikker. En Mal Proff-partner fungerer som en butikk i butikken. Hit kan du bestille varer og handle som i en ordinær Mal Proff-butikk. Du har de samme kjøpsbetingelsene og faktureres som vanlig.

Størrelse og sortiment hos Mal Proff-partnere varierer fra butikk til butikk og åpningstidene følger partnerbutikkens åpningstider, som ofte betyr at disse butikkene er lenger åpent enn ordinære Mal Proff-butikker.

Les om flere spennende prosjekter i siste utgave av Proffmagasinet her.