Ny satsning: Mal Proff Maskinservice

Med vår nye satsning for å effektivisere våre kunders hverdag, med fokus på vedlikehold og service på malersprøyter, har Mal Proff inngått et samarbeid med JS.Cock.

Formålet for samarbeidet er å utvikle et sømløst konsept som tilbyr reparasjoner og service på alle typer malersprøyter.

Mal Proff og JS.Cock vil i første omgang teste og utvikle konseptet ved den nyetablerte avdelingen i Trondheim hos JS.Cock, der verkstedet ligger tett på Mal Proff butikken i Trondheim. Her vil konseptet bli testet og utformet i en del måneder før en eventuell etablering av Mal Proff Maskinservice i flere byer i Norge. Målet er å kunne tilby et sømløst system for utførelse av maskinservice uansett hvor proffkunden befinner seg.

Les også: Rendyrket Mal Proff på Hamar

Ny avdeling i Trondheim

Den nye avdelingen i Trondheim vil betjenes av svært kompetente team hos JS.Cock. Verkstedet vil betjenes av mekaniker med lang tids erfaring innen mekanikk av elektriske verktøy og mekaniske instrumenter.

I tillegg til verkstedtjenester vil det være en dedikert selger, Morten, tilknyttet avdelingen, som vil betjene midt- og de nordlige deler av Norge.

I den så godt plasserte lokasjonen ved E6 (nabo til McDonalds) vil du kunne få muligheten å plukke med deg varer fra Mal Proffs sitt sortiment, som verktøy, verneutstyr, dekkeprodukter og selvfølgelig sprøytedyser samt reparasjonssett til Gracosprøyta. Det er imidlertid viktig at du tar med deg Mal Proffs kundekort, slik at vi får anført ordren korrekt.

Les også: La ned butikken for å satse på proffmarkedet

Vedlikehold og service på malersprøyter

Idéen om Mal Proff Maskinservice har ligget lenge og spiret etter flere innspill fra våre kunder, hvor det er et større behov for håndtering av vedlikehold og service på malersprøyter. Samarbeidet mellom Mal Proff og JS.Cock har gjennom mange år utviklet seg svært så positivt.

Mal Proff inviterte dermed Jørn Strøm og Knut Arne Rødningsby fra JS.Cock til å vurdere mulighetene for et enda tettere samarbeid, hvor vi kan tilby effektive verkstedtjenester til kunder av Mal Proff i et kundeprogram. JS.Cock var raske med å svare opp, de ønsket å bygge et tettere samarbeid, hvor forslaget var å lansere konseptet i Trondheim, med en helt ny avdeling.

Konseptet vil først bli lansert og testet i Trondheim. Dette medfører naturligvis at enkelte tjenester og tilbud har noen begrensninger i forhold til øvrige kunder i Norge.

Du kan lese om flere spennende prosjekter i Proffmagasinet.