Rendyrket Mal Proff på Hamar

Mai 2018 åpnet Fargerike en faghandelsbutikk i de gamle lokalene etter TK Gulv & Interiør på Hamar, hvor Mal Proff ble med som partner i lokalene hos Fargerike. Nå har Mal Proff Partner gått egne veier som en rendyrket proffbutikk.

– Mal Proff Hamar har, siden etableringen som partner, utviklet seg svært positivt. Blant annet har proffkundene fått et eget proffutsalg for innlandet, i tillegg til at de har fått muligheten til å låne deler av lokalene til sitt eget laugskontor, forteller direktør i Mal Proff Terje Langmoe.

Vidar Fredlund som var butikksjef for TK Gulv & Interiør, har til nå vært ansvarlig for den daglige driften av partnerkonseptet samt oppfølging av proffkunder for innlandet, forteller Terje Langmoe.

malproff_hamar_4.jpg

Les også: Ilias Ntiso legger både sjel og stolthet i arbeidet

To helt nye butikker vegg-i-vegg på Hamar

Kjeden Mal Proff er stadig i utvikling med å tilby nye tilbud og tjenester til proffkunden, hvor konseptet Mal Proff Partner har noen begrensninger som nettbestilling, varetransport til byggeplass og beholdningsoversikt. For å kunne møte den framtidige veksten og etterspørsel av tjenester og tilbud, overdras dermed dagens lokaler til Mal Proff. Dette innebærer at partnerskapet med Fargerike endres til å bli en fullverdig og ny Mal Proff butikk som er under ombygning/ oppussing.

Før jul i fjor ble Fargerikebutikken solgt til nye eiere som ønsket å drive butikk, men som ikke har noe med proffutsalget å gjøre. Dermed har det oppstått to helt nye butikker vegg-i-vegg på Hamar.

– Med denne løsningen vil vi bli en bedre samarbeidspartner til våre proffkunder. Vi ønsker alle proffene velkommen til en ny proffbutikk på Hamar, sier Langmoe.

Les også: La ned butikken for å satse på proffmarkedet

Ny butikksjef

Ny Butikksjef Mal Proff Hamar er Bente Johansen.

– Bente har meget god butikkerfaring som baseres på 25 års erfaring fra butikksalg. Hun startet allerede som 17 åring med læretid, som senere resulterte i fagbrev innen butikkfag. Opp gjennom årene har Bente vært i ulike butikker og kjeder til hun begynte som assisterende butikksjef for Vidar Fredlund i 2012, da i TK Gulv & interiør, forteller Terje Langmoe. 

Da Fargerike etablerte sin egen butikk i 2018 på Hamar ble dermed Bente butikksjef mens Vidar Fredlund gikk inn i Mal Proff-konseptet. Nå fortsetter de to sammen hos Mal Proff Hamar, men da med to ulike roller. Vidar Fredlund skal nemlig jobbe tettere på hver enkelt proffkunde, noe han selv er godt fornøyd med.

– Min rolle er nå mer tilknyttet en såkalt KAM. 50 prosent av tiden min skal jeg reise rundt i Innlandet for å opprettholde kontakt med eksisterende kunder og ikke minst finne nye. Resten av tiden er jeg i butikken sammen med Bente, sier Fredlund.

For Bente ble det naturlig å søke etter nye utfordringer, og som butikksjef for Mal Proff vil hun kunne bruke sin erfaring og fagkunnskap på sine proffkunder. Som hun selv sier, så har det blitt en ny og mer spennende hverdag, og ifølge Bente er det spennende å få være delaktig i den oppturen som nå er i proff-markedet.

malproff_hamar_3.jpg

Les også: Rekordstort prosjekt for lite Vestlands-firma

Kundene har strømmet på

Nye Mal Proff Hamar åpnet dørene 01. januar i år. Og allerede få uker etter åpningen, sier Fredlund at kundene strømmet på, og salget har vært meget bra.

– Salget de første 3 måneder har vært veldig bra. Vi har heldigvis lite korona på Innlandet, så verken vi eller proffkundene er per dags dato særlig berørt av dette. Det kan jo selvsagt snu, men akkurat nå ser det ut til at de aller fleste proffkunder har mye å gjøre. Mange av våre kunder jobber mot privatmarkedet, og folk pusser opp mye rundt omkring, sier Fredlund.

malproff_hamar_2.jpg

Du kan lese om flere spennende prosjekter i Proffmagasinet.