Pure Crafts - Bærekraftig tiltak som alle vil ta del i

Pure Crafts er et fond som er enestående i vår bransje med tanke på den økonomiske støtten som fondet gir for tiltak og arbeid for rekrutering til maler-og gulvleggerfaget.

I tillegg yter fondet også støtte til andre tiltak for seriøsitetsarbeid og mot svart økonomi.

Pure Crafts utbetaler årlig 1 million kroner til ulike formål rundt i hele landet, hvor flere av de ønskede lokale tiltak er avhengig av støtte for gjennomføring med støtte fra fondet. Vi vil oppfordre alle i bransjen som ønsker å gjennomføre tiltak eller arbeid som skaper rekruttering eller synliggjøring av seriøst arbeid.

purecrafts.jpg

Les også: 7 tonn vinyl til resirkulering

Et eksempel på hva Pure Crafts fondet støtter i første halvår av 2021, er den nye læreplanen med nye kompetansemål hvor man skal utvikle E-læringsverktøy som stimulerer til å nå målgruppen for VG2 Overflateteknikk og VG3 Malerfaget. Et annet eksempel for hva fondet støtter dette halvåret, er tiltaket med å besøke skoler og gjennomføring av fagdager som Opplæringskontoret for Overflateteknikk-Vest vil gjennomføre lokalt.

Yrkesklær fra Mal Proff

5 prosent av salget av arbeidsklær fra Mal Proff går til å finansiere deler av fondet hvor kleskolleksjonen er merket med Pure Crafts. Med dette tiltaket har vi et bærekraftig tiltak som alle vil ta del i. 

purecrafts_2.jpg

Hvordan kan man søke om økonomisk støtte?

Den enkleste måten å søke økonomisk støtte er å søke informasjon på Malproff.no under fanen Pure Crafts. Her vil du kunne finne kriteriene som fondet vil kunne gi støtte til og hvem som kan søke. Det skal opplyses at det er ingen forpliktelser med tanke på kundeforhold eller kjøp hos Mal Proff.

Det er 2 søknadsfrister og utbetalinger per år. Det er et styre som vurderer søknadene, Terje Langmoe (Mal Proff) Stein Hesstvedt (MLF) Rune Nielsen (Mal Proff).

Om du vil komme i kontakt, send gjerne en e-post: purecrafts@malproff.no eller kontakt Rune Nilsen.

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse