Sverger til TapeTech

Prosjekt Håndverk AS har brukt verktøy fra TapeTech i en årrekke. Daglig leder Odd-Erik Kanth-Lundem sier det ikke finnes et bedre alternativ fra andre leverandører på markedet.

– Jeg har brukt TapeTech siden jeg var 18, og nå er jeg 53.

Kanth-Lundem gjør en kjapp hoderegning.

– Det blir jo 35 år det! Men det er jo fordi det er det produktet vi mener er best. Vi har prøvd mye forskjellig, men til andre merker får vi ikke tak i slitedeler og ender opp med å kaste dyrt utstyr. Det er unødvendig.

tapetech_magasin.jpg

Les også: Renova Isotop – et unikt produkt i det norske markedet

Tilgjengelig i butikk til en hver tid

Kanth-Lundem er daglig leder i Prosjekt Håndverk AS, som har 30 ansatte. Samtlige ansatte kjenner bruken av TapeTech godt.

– Vi har gjort en ordentlig avtale med Dag Kristoffersen som sørger for å ha utstyr og deler tilgjengelig i butikk til en hver tid, noe som er veldig viktig for oss, forteller Kanth-Lundem, som for det meste handler hos Mal Proff Fredrikstad og Mal Proff Ski.

I flere tiår har TapeTech vært bransjeledene innen verktøy for automatisk strimling og sparkling. Produktene til TapeTech har en overlegen teknologi og blir stadig videreutviklet og modernisert. Kanth-Lundem trekker frem Easy Clean skjøteboks som et eksempel.

– Skjøteboksen gir et langt jevnere og bedre resultat enn hva man klarer å oppnå med tradisjonell håndsparkling. Med skjøteboksen gjør du også jobben mye raskere, og det er mye mer ergonomisk for kroppen å bruke dette verktøyet kontra å håndsparkle, forklarer han.

Produktene fra TapeTech går også veldig godt overens med Jotun prosjektsparkel som man også får hos Mal Proff.

– Det er veldig fordelaktig for oss at Mal Proff kan levere hele produktaspektet fra en og samme butikk, tilføyer Kanth-Lundem.

tapetech_magasin_3.jpg

Les mer: Ny satsning - Mal Proff Maskinservice

Malermester med lange tradisjoner

Prosjekt Håndverk AS ble etablert i 1995 av malermester Karl-Tommy Thorvaldsen. I 2000 skiftet selskapet navn til Thorvaldsen og Lillevik AS, etter at malermester Tom Lillevik startet i firmaet. I 2011 kom Kanth-Lundem inn i ledelsen, og selskapet byttet navn til det de heter i dag.

– Vi er stasjonert i Moss med nedslagsfelt i Østfold og Follo. Vi har et veldig godt renommé i bransjen med mange faste og trofaste kunder, sier Kant-Lundem.

Prosjekt Håndverk AS utfører alle typer arbeid innen maler- og gulvarbeider til industri, næring, institusjoner og boliger, og er ofte det foretrukne valget blant sameier og borettslag. Malermesterfirmaet er også svært opptatt av å ta vare på sine ansatte. Mange av de ansatte som av ulike årsaker har sluttet opp gjennom årene, har et ønske om å komme tilbake. To av deres ansatte har i disse dager vært der i 20 år, og skal få gullklokke.

– Vi tar vare på våre ansatte og har et utrolig godt arbeidsmiljø. Vi er svært opptatt av HMS, og å kurse og bistå med opplæring og fagbrev, og vi er opptatt av det menneskelige. Alt dette setter vi i høysetet. Vi er godkjent lærlingbedrift og har alle sertifiseringer som er viktig å ha. Har gutta våre det bra, har alle det bra, avslutter Kanth-Lundem.

tapetech-magasin_2.jpg

Du kan lese om flere spennende prosjekter i Proffmagasinet.