Renova Isotop - sperrende vegg-og takmaling

Den nye generasjonen av Renova Isotop med Stain Blocking Technology har blitt enda mer effektiv til behandling av vannskader og flottere å se på med en flat, ensartet overflate.

I mer enn 10 år har Renova Isotop satt standarden for hva du kan forvente av en sperrende vegg- og takmaling. I år løfter vi standarden til et nytt nivå med en ny og forbedret utgave. 

Renova Isotop er Europas ledende sperrende vegg- og takmaling til behandling av skader som f.eks sot, vann, nikotin og kvistgjennomslag. Den er utviklet med kontinuerlig forbedringer basert på erfaringer fra professjonelle malere over hele Europa. 

Resultatet av denne kunnskapen er en isolerende maling som løser utfordringer du står ovenfor på dine mest krevende oppdrag. Renova Isotop er din garanti for en kvalitetsbehandling som yter arbeidet ditt rettferdighet.

 

Ryggraden i arbeidet ditt

I mange situasjoner har du behov for både isolerende effekt og en bestemt overflate. Da kan du bruke Renova Isotop Primer som ryggraden i arbeidet ditt. Den kan kombineres med en annen avsluttende dekkamling, f.eks: ikke reflekterende takmaling med Sigmatex 1, vaskbar overflate fra Sigmaresist-serien. Du kan også oppnå en fullstendig sperrende overflate gjennom systembehandling med Renova Isotop grunning og dekkmaling. 

Vi tar hvitt på alvor

Det finnes isolerende maling i mange varianter, men flere har en tendens til å gulne og bli stygg. Renova Isotop beholder derimot en enestående hvithet på samme nivå som vanlig maling, samtidig som den sperrer ekstremt godt. 

Vann og brannskader

Når du skal velge produkt til mer omfattende problemer som brannsakder og vannskader, bør overflaten forsegles med Rinova Isotop Primer, før du isolerer med Renova Isotop Matt eller 10. 

Logg inn
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltArrangementerDigital Demodag