Endringer fra 1. november 2021

Fra 1. november må du selv hente fakturakopier digitalt. Vi har gjort det enkelt for deg å hente ut alt du trenger på egenhånd på malproff.no.

Netthandelen har enkle funksjoner, slik at det er mer effektivt for deg å finne ordre og laste ned faktura på egenhånd. Vårt ønske er å lage en brukervennlig netthandel med mange nyttige funksjoner, slik at du kan spare både tid og penger på å ordne med utstyr og dokumentasjon du trenger til dine prosjekter uten å måtte gå via vår kundeservice.

Unngå ventetid hos kundeservice

Fra 1. november 2021 har ikke kundeservice hos Mal Proff lenger mulighet til å bistå med å sende ut fakturakopier. Vi oppfordrer alle våre kredittkunder om å ta i bruk våre nyttige funksjoner i netthandelen hvor du enkelt kan hente ut det du trenger selv. Slik slipper du også at det kan oppstå ventetid til du har kopiene du trenger fra kundeservice.

Det er like enkelt å hente ut dokumentasjon fra PC, mobil og nettbrett når du er på farten. Nettsiden er tilpasset alle typer skjermer og mobil.

Slik finner du alle ordre og fakturaer: Steg for steg.

Faktura alltid tilgjengelig digitalt

– Vi har mange utsalgssteder hvor man kan bestille maling 24/7, og nå kan man også hente regnskapsopplysninger 24/7. Å kunne hente ut det du trenger når du trenger det er viktig, forteller Geir Møllhaug fra IKT/Prosjekt og kundeservice hos Mal Proff.

Med vår oversikt over ordre og fakturaer blir det også enklere for regnskapsførere eller andre medarbeidere som jobber med rapportering, å få en oversikt over ordre gjort igjennom malproff.no. Her kan du som kredittkunde få tilgang til kontoutdrag, åpen postliste, kreditnota/fakturaoversikt og kopi kreditnota/fakturaoversikt når de trenger det døgnet rundt. Du kan ubegrenset legge til flere regnskapsførere eller andre nøkkelpersoner under deg som kredittkunde hos Mal Proff.

Har du spørsmål om bruk av malproff.no kan du kontakte din lokale selger eller butikk. Se flere smarte funksjoner du kan få som digital kredittkunde i netthandelen.

Se hvordan du får oversikt over alle ordre og fakturaer - steg for steg.