Nyhet fra Jotun: Silkematt fasade med Drygolin Color Expert

Bevisst bruk av glansgrad kan understreke historie og tradisjon, og forsterke moderne arkitektur. Nå har Jotun lansert et nytt silkematt alternativ utendørs, Drygolin Color Expert.

Vi blir stadig mer opptatt av å skape en helhetlig fargepalett utendørs, hvor husets fasade skal fungere harmonisk med farger på vinduer, dører, grunnmur, terrasse og uteplass. I tillegg kan bevisst valg av glansgrad være med på understreke din og husets stil, historie og tradisjon, og således også forsterke moderne arkitektur.

Med fokus på glansgrader utendørs

Vi har lenge vært godt vant til å kunne velge blant ulike glansgrader innenfor interiørmaling, men nå introduserer Jotun også et silkematt alternativ utendørs. Drygolin Color Expert er Jotun sin nyeste medlem i Drygolin-familien.

Med sin vakre, avdempede og silkematte glans vil mørke farger oppleves lunere, mykere og roligere. Hvite og lyse farger vil også opptre mer dempet, og gi mindre refleksjon av sollys i uterommet.

Les også: Helsparkling også på vanskelige underlag med Casco WallCraft

drygolin_color_expert.jpg

Langvarig beskyttelse: Selvrensende egenskaper gir huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren. Foto: Jotun

Ekstrem fargeholdbarhet

Drygolin Color Expert er et høykvalitetsprodukt med ekstrem fargeholdbarhet som også er svært effektiv mot alger og svertesopp. Selvrensende egenskaper sikrer svært lavt skittopptak, og gjør at smuss og svertesopp har vanskeligere for å feste seg. Slik får huset et varig nymalt utseende, og det blir enklere å holde husveggen ren – produktegenskaper som i sum gir langvarig beskyttelse av dine verdier. 

I tillegg er dette Jotun sin aller første svanemerkede og BREAM-Nor-godkjente utendørsmaling, noe som gjør det enklere å ta et godt miljøvalg.

drygolin_color_expert_sort_2.jpg

Velg riktig glansgrad: Glansgraden har mye å si for fargeopplevelsen, også utendørs. Fargen Jotun 9938 Dempet Sort kler godt det silkematte, myke, avdempede uttrykket som oppstår ved valg av vår eksteriørnyhet Drrygolin Color Expert. Foto: Jotun

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet under ekstreme forhold og produsert i Norge. 

Les også: Profesjonelle malerhansker sitter som støpt - Workhand Air Micropaint

Logg innFavoritter
Bli kunde
KampanjeButikkerAktueltKompetanse