Ny Mal Proff-butikk på Lilleaker

Sensommeren 2022 åpnet Mal Proff sin helt nye butikk vest i Oslo.

Butikken ligger sentralt på Lilleaker, vest i Oslo, og kan friste med et bredt varesortiment og god kundeservice.  

– Ikke alle kjenner til at vi har åpnet, så nå gjelder det å spre ordet, sier Kenneth Nyberg. Han er nyansatt butikksjef for Mal Proff Lilleaker som åpnet i midten av august. Siden åpningen har antall kunder steget jevnt hver uke.  

– Vi merker at dette var et etterlengtet tilskudd i Oslo. Butikken ligger omtrent midt mellom Mal Proff Brobekk og Mal Proff Billingstad så vi dekker et stort område og tiltrekker oss kunder både fra Oslo Vest, sentrum og Bærum, sier den ferske butikksjefen.  

Fra margarinfabrikk til Mal Proff på Lilleaker 

– Dette er en relativt stor butikk med god lagringsplass, så her har vi de aller fleste varene i sortimentet. Og så vil jo kundene våre også være med å påvirke varesortimentet vårt og kunne komme med ønsker, sier Nyberg, og legger til at de rett over nyttår får på plass en kappemaskin til gulv, slik at du også kan få vinyl på kapp her.  

Butikken på Lilleaker er bygget opp fra bunnen av, i lokalet lå det i gamledager en margarinfabrikk. Nabobygget er kjøpesenteret CC Vest og Kenneth Nyberg ser ikke bort ifra at det også vil poppe inn en og annen privatkunde i ny og ne. 

– Det er en veldig fin butikk, med oversiktlige hyller og et innbydende lokale. I tillegg er det veldig enkelt å parkere her. Vi har ti reserverte plasser for kundene våre, og skal du handle stort kan du kjøre inn i felleshallen foran inngangen. Du kan også få tilgang på truck, hvis det er ønskelig, forteller han.

 

butikk-lilleaker-malproff.jpg

Les også: Nå er alle Mal Proff butikkene miljøsertifisert

Stolt av ny butikk 

– Så langt har det gått over all forventning. Vi har jobbet i mange år for å få til en butikk på Oslo Vest, men det har vært vanskelig å finne egnede lokaler. Lilleaker var midt i blinken, med fine lokaler og god parkering, sier Arild Godal, distriktssjef i Mal Proff.   

Han er stolt av Mal Proff Lilleaker som allerede har nådd mål om omsetning og kundebesøk.  

– De to gutta som jobber der nå har gjort en kjempejobb og har samlet svært lang erfaring med maling. Her er jeg trygg på at kundene bli ivaretatt på en god måte, sier Godal.

 

lilleaker-butikk-malproff-2.jpg

Les også: Antall Mal Proff-partnere øker stadig og neste ut er byggevarekjedene XL-Bygg og Byggtorget